AKP’NİN SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..

AKP Parti İstanbul Milletvekili-Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Boyraz ve AKP Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve Milas Belediye Başkanı Barış Saylak ile partilileri İlçe binasında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Fahri Acar, ziyaretçilere ve parti binasında bulunan vatandaşlara “Hoşgeldiniz” diyerek, misafirleri tanıttı.

AKP’NİN SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..

“MİLAS AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”

AKP Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete de, Milas’ta seçim çalışmalarının değerlendirilmesi ve fikir alış-verişinde bulunmak üzere geldiklerini ifade ederek; “Milas İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile sayın Barış Saylak ve partililerimizin çalışmalarıyla Milas AK Belediyecilik ile tanışacak. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Daha sonra  konuşan AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak,

kendisine bu güne kadar destek veren herkese teşekkür etti. Saylak, “Milas’ta gördüğümüz mevcut yönetimden kaynaklı birçok kesim kırgın ve üzgün. Bizler bu süreçte kimseyi kırmadan, çalışmalarımıza ise durmadan devam edeceğiz” dedi.

1 Şubattan itibaren Milas’ta adım atılmadık mahalle, çalınmadık kapı bırakmamak için teşkilat mensupları ve sevenleriyle birlikte çalışmalarına bir kat daha hız vereceğini ifade eden Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, şunları söyledi:

“İlerleyen süreçte mitinglerimiz ve konserlerimiz olacak. Bu süreçte kadınlarımız ve gençlerimize çok büyük görevler düşüyor. Onlar olmadan başaramayız. Bizler herkesi kucaklamak ve insanlara hak ettikleri değeri vermek zorundayız. Alçak gönüllü ve mütevazi olarak kimseyi dışlamadan ve ötekileştirmeden Milas’ı gönül belediyeciliği ile tanıştıracağız. ”

“GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HERKES KENETLENMİŞ”

Ziyarette son konuşmayı ise AKP İstanbul Milletvekili-Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Boyraz; yaptı. Milletvekili Boyraz, şunları söyledi:

“Bizler gönül kapıları inşa edelim. Gönüllere giden yolları bulalım. Bu sayede herkesin oyunu alabiliriz. Bu anlamda gönül belediyeciliği çok önemli. Mütevazi olarak hiç bırakmadan çalışarak başarıyı birlikte yakalayacağız. Gördüğüm kadarıyla Milas başarıya kenetlenmiş. Milas’ta değişim ve AK Parti Belediyeciliği sayın Barış Saylak ve ilçe teşkilatımızın çalışmaları ile bugünden başladı.”

Daha sonra partililer, Belediye Başkanı Barış Saylak’la birlikte, esnafları ziyaret ederek, Barış Saylak’ın bildirilerini dağıttılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık