Akyüz ailesinin acı kaybı

Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi’ni yaptıran hayırsever merhum Dr. A. Sabahatttin Akyüz ve merhume Ülfet Akyüz’ün oğlu Keramettin Ümit Akyüz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Akyüz ailesinin acı kaybı

Milaslı gençlerin çağdaş eğitim olanaklarına kavuşabilmesi için Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi’ni öğrencilere sunan hayırsever merhum Dr. A. Sabahattin Akyüz ve eşi mehume Ülfet Akyüz’ün oğlu inşaat mühendisi Keramettin Akyüz, Kazakistan’da görev yaptığı sırada aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen 63 yaşındaki Akyüz, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Keramettin Akyüz’ün ani vefatı, Akyüz ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Milas’ta hayır işleriyle halkın takdirini toplayan Akyüz ailesinin acı kaybı, Milaslıları da üzdü.  

Keramettin Akyüz’ün naşı, 9 Temmuz Cuma günü (bugün) Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nden öğle namazını müteakip Karşıyaka Doğançay Mezarlığı’na defnedilecek.

Önder Gazetesi olarak, merhum Dr. A. Sabahattin Akyüz’e, merhume Ülfet Akyüz ve Keramettin Akyüz’e  Allah’tan rahmet acılı ve kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık