Mezarlıklar Kurban Bayramı’na hazırlanıyor

Milas Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklara başladı. Bayram hazırlıkları çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren Milas Belediyesi,  Şehir Mezarlığı’nda temizlik ve bakım faaliyetleri gerçekleştirdi.

Mezarlıklar Kurban Bayramı’na hazırlanıyor

Bu kapsamda Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıklarda boyama, yabani otların biçilmesi, ağaçların budama ve bakım işlerini yaparak bayram öncesi vatandaşların hijyenik bir ortamda, ebediyete intikal etmiş yakınlarını ziyaret edebilmeleri için çalışmalarını tamamladı.

‘Mezarlıklarımızda genel bir temizlik seferberliği başlattık’

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ekiplerin mezarlıkları bayrama hazırladıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “ Vatandaşlarımızın manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirmek adına ekiplerimiz özveriyle çalıştılar. Kurban Bayramımız yaklaşırken rutin faaliyetlerimize ek olarak mezarlıklarımızda genel bir temizlik seferberliği başlattık. Personellerimiz detaylı çalışmalar yaparak, mezarlıklarımızda boyama, budama ve genel bakım iş ve işlemlerimizi tamamladı. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık