Altekma'ya diz çöktürdüler

Aktekma:1 Milas Belediyespor:3

Altekma'ya diz çöktürdüler

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor 5 Ocak 2020 Pazar günü deplasmanda oynadığı lig maçında, lig lideri İzmir takımı Altekma'yı 3-1 yenerek Milas'a 3 puanla döndü.
Karşılaşmayı tribünlerde izleyen Kulüp Başkanı Muhammet Tokat maç sonrası sahaya inerek, sporcularını alınan bu galibiyet sonrasında tek tek kutlayarak tebrik etti.
Ligde hedefini iyi oyun ve Efeler Ligi Play Off maçları olarak belirten Milas Belediyespor 2019 yılının son maçında kendi evinde Afyon Belediyesi Yüntaşspor’u yenerek 2020 sezonuna moralli girdi.Yeni yıl sonrası çıktığı ilk maçta grup lideri TFL Altekma spor’u güzel oyunla 3-1 yenen Milas Belediyespor böylece Efeler ligi yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray'ın antrenörlügünü Sefa Koşar'ın yaptığı Milas Belediyespor maçın ilk setini 25-18 kaybetti.
Maçın ikinci setini 25-15,üçüncü setini 25-13,dördüncü setini 25-18 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve bu galibiyeti ile ilk maçın rövanşını da almış oldu.
Milas'ın Efeleri aldığı bu güzel galibiyetle puanını 27 ye yükselterek 28 puanlı lider Kocaeli Belediye Yüntasspor ve aynı puana sahip İzmir Altekma takımlarının ardından 3.sıradaki yerini korumuş oldu.

Voleybol Karşılaşmalar Sonuçları
İzmir Altekma:1 Milas Belediyespor:3
Bigadiç Belediyesi:0 Afyon Bld Yüntaşspor:3
Tofasspor:0 Alanya Belediyespor:3
İnegöl Belediyespor:1 Jeopark Kula:3
1881 Düzcespor:3 İst Büyükşehir:1
Kocaeli Kağıtspor:3 Saint Joseph:0
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık