Altınordu yönetiminden yaralı sporculara ziyaret

Altınordu Futbol Okulu yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Milas-Söke Karayolu’nda meydana gelen kazada oğlu yaralanan Milas Kaymakamı Ünver Böke’yi ve 11 yaşındaki oğlu Efe Böke’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Altınordu yönetiminden yaralı sporculara ziyaret
  • 07 February 2022, Monday 9:15

3 Şubat Perşembe günü Söke-Milas Karayolu’nun Eğridere Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Altınordu Futbol Okulu’nun sporcularını taşıyan araç yan devrildi. Kazada, 12 öğrenci vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Yaralı sporculardan bazıları, tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu.

Kazanın ardından Altınordu Bölge Futbol Okulları (ABFO) İdari Direktörü Köksal Ferizcan, Altınordu Futbol Okulu(AFO) İdari İşler Sorumlusu Turgay Heptazeler ve AFO Etkinlik Sorumlusu Salih Albayrak, Milas’a gelerek kaza geçiren sporcular ve aileleri ile görüştü. Geçmiş olsun ziyaretinde Milas AFO Sorumluları Çağrı Arıkan ve Akın Çiçek de yer aldı.

Kaza yapan araçta yer alan Milas Futbol Okulu U11 Sporcusu Efe Böke ve U9 Sporcusu Ediz Çelik, Muğla Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrollerin ardından cuma günü sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildi. 

Sporcuların durumlarının iyi olduğu belirtilirken heyet, araçta bulunan Milas Kaymakamı M. Ünver Böke’nin oğlu Efe Böke’yi ziyaret etti.

Kaymakam Böke, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, "Dün akşam talihsiz bir kaza yaşandı. Altınordu Futbol Kulübü de yaşanan olaydan itibaren hep yanımızda oldu. Allaha şükür kazada bir can kaybımız yok. Benim oğlum da küçük bir kaza geçirdi ancak korkulan bir durum yok. Buraya kadar gelip bizleri ziyaret eden Altınordu Futbol Kulübü'nün yetkililerini de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık