Zor zamanda bile yanındaydılar

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği, takımın zor zamanına rağmen desteğini hiç esirgemedi. Dernek Başkanı Abbak, “Biz mor beyaz renklere aşığız” dedi.

Zor zamanda bile yanındaydılar
  • 07 February 2022, Monday 9:19

Türkiye’nin en vefalı taraftarlarına sahip olan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği, çok sıkıntılı geçen 2021-2022  sezonunda Milas’ta  oynanan müsabakalarda takımlarını yalnız bırakmadılar.

Yeni Milasspor Kulübü’nün kurulduğu günden bu yana Milas’ta ve Milas dışındaki deplasmanlara giderek takımlarını destekleyen Yeni Milasspor sevdalıları adına konuşan Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Abbak, gazetemize şunları söyledi: “Bizler Yeni Milasspor kulübü sevdalılarıyız. Mor beyazlı ekibimiz kurulduğu günden beri hepimiz çoluk çocuğumuzun rızkından keserek Yeni Milassporumuza içerde ve dışarıda oynadığı müsabakaları yağmur çamur demeden takip ederek destek verdik. Bizim Yeni Milasspor sevdamız hiç bitmez. Bizler mor beyazlı renklere aşığız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Yeni Milassporumuza elimizden geldiğince destek vereceğiz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık