Amatör Spor Haftası başladı, etkinlikler iptal edildi..

Her yıl geleneksel olarak Ekim ayı içersinde kutlanan ve  1 hafta süren  Amatör Spor Haftası Açılış Töreni 5 Ekim Pazartesi günü (dün) Milas Atapark'ta düzenlenen törenle  başladı.

Amatör Spor Haftası başladı, etkinlikler iptal edildi..

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Amatör Spor Haftası bu yıl pandemi nedeniyle oldukça sönük geçecek.

5-11 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Amatör Spor Haftası Açılış töreni 5 Ekim Pazartesi günü Milas Atapark'ta ki Atatürk Anıtına Gençlik Merkezinin çelenki'nin konulmasıyla başladı.

Tören Komutanı Beden Eğitimi Ögretmeni Filiz Beycur'un sunumuyla başlayan Amatör Spor Haftası Kutlama Proğramına Milas Milli Eğitim Şube MüdürüTürker Yurtsever,Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir,KYK Müdürü Serkan Acarsoy,Milas Gençlik ve Spor Müdür Vekili Spor Birimi Sorumlusu Durmuş Tayfun Sarı ile  Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenör ve sporcuları katıldılar.

Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir'in Gençlik Merkezi Çelenkini  antrenör ve sporcularla birlikte Atatürk Anıtına konulması sonrasında Milas Anadolu Lisesi Müzik Ögretmeni Ali Çakır'ın nezaretinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı törene katılanlarca söylendi.

Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir'in Amatör Spor Haftası Açılış Konuşması sonrasında tören sona erdi.

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü, tören sonrasında bir açıklama yaparak, Amatör Spor Haftası Kutlama Programı Çerçevesinde salı ve çarşamba günü yapılacak yapılacak olan Tenis ve Badmington etkinliklerinin, sportif gösterilerin,  İçişleri ve Sağlık Bakanlığı talimatıyla iptal edildiğini bildirdi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık