Baraj Gölü’nde Balık avlarken boğuldu

​​​​​​​Pazar günü Geyik Barajı’nda oltayla balık tutan 27 yaşında evli ve 2 çocuk babası Hakan Şimşek, oltasına takılan balığı çıkarmak için girdiği gölde kayboldu. Göle dalarak arama yapan polis dalgıç ekibi, Şimşek’in cansız bedenini misinaya dolanmış halde buldu.   

Baraj Gölü’nde Balık avlarken boğuldu

Milas’a bağlı Çallı Mahallesi’nde Geyik Barajı kıyısında yaşanan olayda, göle giren bir kişi kayboldu. Arkadaşıyla birlikte Geyik Barajı kıyısında oltayla balık tutan Hakan Şimşek (27), iddiaya göre oltasına takılan balığı çıkarmak için suya girdi.

Şimşek’in bir süre sonra gölde gözden kaybolması üzerine, bölgede kamp yapan vatandaşlar ve arkadaşı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine sevk edilen jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye Şimşek’in bulunduğu bölgede arama faaliyeti gerçekleştirdi.

Suda bulunduğu yer tespit edilen Şimşek’in gölden çıkarılması için arama çalışması başlatıldı. Olay yerinde sinir krizi geçiren Şimşek’in yakınları çalışmaları yakından takip etti.  

5 METRE DERİNLİKTE CESEDİ BULUNDU

Muğla Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı polis dalgıç timi tarafından gerçekleştirilen çalışma neticesinde, Şimşek’in naaşı 5 metre derinlikte misinaya dolanmış halde bulundu. Sudan çıkarılan Şimşek’in cansız bedeni ön otopsi için Milas Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

 Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık