Amatörler beklemeye devam ediyorlar

2020-2021 Futbol sezonunda oynanıp oynanmayacağı henüz belli olmayan BAL ve Amatör Küme Ligleriyle ilgili olarak spor kulüplerinin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Amatörler beklemeye devam ediyorlar
  • 03 September 2020, Thursday 9:45

2020-2021 Sezonuyla ilgili olarak Ankara’da Futbol Federasyonunda ASKF Başkanları toplantısından da Amatör Futbol Ligleriyle ilgi net bir karar çıkmaması, Türkiye genelinde binlerce amatör spor kulübünün seslerinin yükseltmesine neden oluyor.

BAL Ligi ve Amatör Küme Liglerinin hangi şartlarda ve ne zaman Futbol Federasyonunca başlatılacağının açıklanamaması, bu sene lig müsabakalarına katılacak spor kulüplerinin futbolcu transferlerini de geciktiriyor.

Amatör spor Kulüpleri yöneticileri sosyal medya yoluyla yaptıkları açıklamalarda, “profesyonel futbol ligleri karşılaşmalarının Eylül ayı içersinde başlayacağını belirten Futbol Federasyonu hala neden Amatör Futbol Ligleri ile ilgili kararı veremiyor ve bizleri bekletiyorlar” şeklinde şikâyet etmelerine neden oluyor.

Yeni sezon için bütçelerini belirleyip, katılacakları ligler için futbolcu transferlerini gecikmeden yapmak isteyen Amatör Futbol Kulüpleri, Futbol Federasyonu tarafından liglerin oynatılması kararının biran önce çıkmasını talep ediyorlar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık