Gol Kralı Muğlaspor’da

​​​​​​​2015-2017 Sezonlarında ilimiz ikinci lig takımı B.B.Bodrumspor’da forma giyen ve gol kralı olan 33 yaşında ki futbolcu Mümin Aysever, 2020-2021 sezonu için Muğlaspor’a imza attı.

Gol Kralı Muğlaspor’da
  • 03 September 2020, Thursday 9:54

Futbola 2000 yılında Altayspor’da başlayan Kırcali doğumlu Mümin Aysever futbolculuk yaşamında birçok profesyonel takımda forma giydi.

Altay’da başladığı futbol yolculuğunda profesyonelliğe de Altay’da adım atan Mümin Aysever, daha sonra Balıkesirspor, Afyonspor, Bursa Merinosspor, Bursa Orhangazispor, Torbalıspor, Turgutluspor, Bursa İnegölspor, B.B.Bodrumspor, Sakaryaspor, Bucaspor, Tarsus İdmanyurdu ve son olarak geçtiğimiz sezon Ankara Payasspor’da forma giydi.

2020-2021 Futbol sezonunda Türkiye Üçüncü Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Yeşil Beyaz Muğlaspor formasını giyecek olan Mümin Aysever, Bodrumspor’da oynadığı dönemlerde oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarların sevgisini kazanmıştı.

3 yıllık bir aradan sonra yeniden Muğla’ya dönen başarılı ve tecrübeli futbolcu Mümin Aysever, Muğlaspor’un hedefi doğrultusunda atacağı gollerle Muğlaspor’u ligde üst sıralarda tutabilmek için yeşil sahalarda ter dökecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık