Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Anadolu Yıldızlar Ligi’ne sporcularımızı gönderiyoruz

Hentbolda 7, voleybolda 2 sporcumuz var

Anadolu Yıldızlar Ligi’ne sporcularımızı gönderiyoruz

Muğla adına önümüzdeki günlerde Anadolu Yıldızlar Liginde mücadele edecek Muğla Hentbol Takımına Milas’tan katılacak sporcularımız belli oldular.
Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Milas Belediyesi Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel tarafından çalıştırılan yıldız sporcularımız Muğla’da yapılan Hentbol Takımı seçmelerine katılarak başarılı oldular.
Geçtiğimiz hafta içersinde Muğla Hentbol Takımıyla birlikte antrenmanlara başlayan Milaslı sporcularımız yaptıkları açıklamada Milas’ı ve Muğla’yı katılacakları müsabakalarda en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.
 27-29 Aralık tarihleri arasında Afyon’da yapılacak olan Hentbol Anadolu Yıldızlar Liginde Antrenörleri Tuğçe Handan Demirel ile birlikte Muğla’yı temsil edecek olan Milaslı sporcular Merkez Ortaokulu Öğrencileri: Cihan Güler, Gürsel Efe Çelik, Yiğit Pala, Alperen Özdemir, Mehmet Nuri Demirçivi, Kaan Kızıltan
İmi Koleji Öğrencisi: Ege Çakıroğlu oldular.
Voleybol
Anadolu yıldızlar voleybol Liginde Muğla takımına 2 Milaslı voleybol sporcusu da dâhil edildi.
Aralık ayı içersinde yapılacak olan Voleybol Yıldızlar Liginde Muğla’yı temsil edecek voleybol takımında antrenörlüğünü Eşref Mete ve Ünsal Çelik’in yaptığı Milas Belediyespor Kulübünden 2 sporcumuz da katılıyorlar.
Dr Mete Ersoy Ortaokulu öğrencileri Simay Emre ile Ezgi Nacak Muğla Yıldızlar Ligi Voleybol takımında ilçemiz Milas’ı temsil edecek sporcularımız oldular.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis