MİŞTİ 30 yaşında

30 yıldır sergilediği performansla tiyatro severleri güldürmeyi de, ağlatmayı da başaran Milas Şehir Tiyatrosu, 30. yılını birlik ve beraberlik içinde kutladı. 

MİŞTİ 30 yaşında

Kurulduğu 1989 yılının Aralık ayından bu yana başta Milas olmak üzere çok sayıda il ve ilçede performanslar sergileyen Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 30. yılını kutladı. Amfi Tiyatro arkasındaki MİŞTİ Çalışma Salonu’nda gerçekleşen kutlamaya MİŞTİ’nin eski üyesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve eşi de katıldı.
30 yıl önce Muhammet Tokat ile birlikte Nebi Uslu yönetmenliğinde MİŞTİ’nin sanat ekibinde yer aldığını belirten Yönetmen Necati Eser, “Bu camiayı 30 yıldan bu yana devam ettirmekteyiz. Okulundan mezun olmayan yönetmen Nebi Uslu hocamız Muhammet Başkan ile bizleri topladı. Başladık bu işe amatörce. Tomris hoca diksiyon dersleri verdi. Amatörce devam ettik. 30. yıla geldik. Bu sene aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Nice 30 yıllara.” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da MİŞTİ’nin kuruluşunun 30. yılını kutlayarak kendisinin tiyatro geçmişinden söz etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından çevreyoluna yeni bir sanat merkezi yapılması için çalışmalara başlandığını belirten Tokat, MİŞTİ’nin eski oyunlarını yeniden sahnelemesini istedi.
Gecenin sonunda MİŞTİ üyelerine ve MİŞTİ’ye destek veren isimlere plaket verildi ve 30. yıl pastası kesildi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık