Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Anneler Günü’nde annelere çiçek dağıtıldı

Milas  Belediye Başkanı Muhammet Tokat , ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Milas Belediyesinde çalışan anne ve anne adayı personeline çiçek dağıttı. Başkan Tokat, "Şu salgın günlerinde annelerimize öncelikle sağlık diliyorum, onlar bizim başımızın tacıdır" dedi.

Anneler Günü’nde annelere çiçek dağıtıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 9 Mayıs Pazar günü kutlanacak anneler günü nedeniyle haftanın son mesai gününde Milas Belediyesi ve İlçenin çeşitli kurumlarında görev yapan anne ve anne adaylarının günlerini kutladı.

 Milas Belediye Başkan Yardımcıları Gülşen Gökçe ve Cüneyt İlter  kendi sorumlulukları altında olan birimlerde çalışan anne ve anne adaylarını dolaşırken,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de İlçe genelindeki resmi kurumlardaki anne ve anne adaylarına çiçek dağıtarak Başkan Tokat’a eşlik etti.

9 Mayıs Pazar günü kutlanması gereken Anneler Günü’nün  ülkemizde uygulanan tam kapanma dönemi  nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldiği için erken kutlama gerçekleştirdiklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; Corona Virüs tedbirleri nedeniyle istediğimiz gibi bir kutlama yapamıyoruz. İleriki süreçte bu zor günleri atlatıp sağlıklı günlere kavuştuğumuzda annelerimize yakışır bir kutlama yapmak istiyoruz. Bu vesile ile bir kez daha  bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor; sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum”  dedi.

Başkan Tokat son olarak çiçek dağıtımının8 Mayıs Cumartesi günü açılacak olan tüm semt pazarlarında devam edeceğini belirtti.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık