Antrenmanlar sürüyor

​​​​​​​2020-2021 Voleybol sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Liginde ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı 10-11 Ekim tarihlerinde başlayacak olan lig müsabakaları için antrenmanlarına Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde yaptıkları çalışmalarla devam ediyorlar.

Antrenmanlar sürüyor

Teknik Sorumlu Osman Çakıray ve antrenör Sefa Koşar nezaretinde çalışmalarını sürdüren Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, ligde ilk maçını deplasmanda 10 Ekim Cumartesi günü Halk Bankası takımı ile Ankara’da oynayacak.

Hazırlık Turnuvası Bigadiç’te

Lig maçlarına hazırlıklarını sürdüren ilçemiz takımı Milas Belediyespor, Eylül ayının ikinci haftasında Balıkesir Bigadiç’te yapılacak özel bir voleybol turnuvasına katılacak.

Lig maçları ve turnuvayla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan takımın teknik sorumlusu Osman Çakıray, “artık geçen sezonu geride bıraktık, yeni takımımızla birlikte yeni sezonda başarılı olmak için sürekli çalışıyoruz” dedi. Çakıray; “Bigadiç’te katılacağımız turnuva, lig maçları öncesinde takımımızın gücünü ortaya çıkarması anlamında bizim için önemli bir turnuva olacaktır.

Ligde hedefimiz yine başarılı maçlar oynamak ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir; ancak taraftarsız oynamak mutlak her takımı olduğu gibi bizi de etkileyecektir. Takımımızın gücünü taraftarlarımıza da göstermek isterdik, ancak pandemi nedeniyle bu mümkün gözükmüyor.

Milas’ta oynayacağımız lig maçlarımızda tribünlerde taraftarlarımız varmışçasına maça çıkacağız ve en iyi sonucu almaya çalışacağız” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık