Atanamayan Engelli Vatandaşlar Kadro istiyor!

Türkiye’nin her bir köşesinden gelen “atanamayan engelli vatandaşlar” haklarını aramak ve seslerini duyurmak için bugün Ankara’da Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın önünde buluştular. Cumhuriyet Halk Parti’li birçok vekil vatandaşların seslerini duyurabilmesi ve haklarını alabilmesi için eyleme destek verdiler.

Atanamayan Engelli Vatandaşlar Kadro istiyor!

Engelliler Konfederasyonu’nun yaptığı basın açıklamasından sonra; Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile  görüşme talebinde bulunan engelli vatandaşlara Muğla Milletvekili  Suat Özcan ile Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün aracı oldu. Bakan Yardımcıları Ahmet Erdem ve Ahmet Koca ile görüşme ayarlayan vekiller, atanamayan engelli vatandaşlarla birlikte ilgili Bakan Yardımcılarını ziyaret ettiler. Toplantı boyunca sorunlarını ve taleplerini Bakan Yardımcılarına ileten engelli vatandaşlara Bakanlık tarafından açıklama yapıldı. Bakanlığın açıklamasına göre  17 Eylül 2019 itibari ile kadro yazışmalarının başlatıldığı, ancak  verilecek kadrolar için sürecin kesin olmadığını ilettiler.

Toplantı sonunda Bakanlığın önünde bekleyen vatandaşlarla buluşan milletvekilleri Özcan ve Aygün, atanamayan engelli vatandaşların her zaman  TBMM’deki sesi olacaklarını ve süreci  yakından takip edeceklerinin sözünü verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık