Aynı kulüpte birlikte görev yapıyorlar

Bundan bir yıl evveline kadar Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü’nde gerek Voleybol Bayanlar Ligi’nde, gerekse futbol branşında spor koordinatörü olarak hizmet veren, Muğla Mahalli Ligi’nde ilk bayan yönetici olarak dikkat çeken 63 yaşındaki Zarife Turgut, Temmuz ayında Dörtyol Gençlikspor Kulübü Yönetim kurulunun değişmesi sonrasında buradan ayrılarak Milas Ergin Spor Kulübü yönetim kurulunda ikinci başkan olarak görev aldı.

Aynı kulüpte birlikte görev yapıyorlar

Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de bu sezondan itibaren mahalli ikinci amatör küme ve alt yapı takımlarıyla lige katılacak olan Erginspor takımı İkinci Başkanı Zarife Turgut, yeni yönetim kurulunda eşi Selami Turgut ile birlikte  görev yapıyor. Sporun her branşını çok seven, her branşta yer alan sarı-kırmızılı ekibin ikinci başkanı Zarife Turgut  önümüzdeki günlerde futbol ve voleybol branşının yanı sıra başka branşlarda da faaliyet göstereceklerine vurgu yaparak, belirli yaşa gelen her bireyin spor yapmasını istedi.

Yılların deneyimli yöneticisi Zarife Turgut bu manada eşi Selami Turgut beyin de yönetim kurulunda yer almasını istediği için eşi ile birlikte Milas Ergin Spor Kulübü’nde birlikte görev yapıyorlar.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık