Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bağımlılıklarla mücadele için işbirliği

Milas Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı “Bağımlılıklarla Mücadele ve Gençlik” protokolü imzalandı ve proje doğrultusunda ilk konferans, Selimiye Timuçin Biliktan Çok Programlı Anadolu Lisesinde verildi.

Bağımlılıklarla mücadele için işbirliği

Milas Kaymakamlığı, , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında “Eğitim, Kültür ve Sosyal Sorumluluk” projelerinde ortak çalışmalar yürütülmesi amacıyla “İşbirliği Protokolü” imzalandı. İmzalanan protokol ile gençlere bağımlılık konusunda, işinde uzman psikolog ve rehberlik öğretmenleri tarafından bilgi verilecek. Bu kapsamda ilk konferans, ilçemize bağlı Selimiye Mahallesi’ndeki Timuçin Biliktan Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Konferansa; Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir,  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Kızılca, okul yönetimi, öğrenciler katılırken, uzmanlar tarafından bağımlılık, bağımlılık yapan zararlı maddeler ve korunma yöntemleri aktarıldı.

Konferansın sonunda gençlerin, serbest zamanlarında katılabilecekleri gençlik faaliyetlerinin yapıldığı gençlik merkezinin tanıtımı, merkez müdürü Aşkın Binbir tarafından yapıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis