Balkan Şampiyonası’nda Alkışlandılar

Geçtiğimiz ay sonu İzmir’de yapılan Balkan Şampiyonası Plaj Turnuvasında Türkiye adına yarışan takımlardan biri olan ilçemiz voleybol sporcusu Sinem Yıldırım ve Manisa’dan sporcumuz Melisa Çalık, şampiyonada ilk 12 takım arasında turnuvayı tamamladılar.

Balkan Şampiyonası’nda Alkışlandılar
  • 02 October 2019, Wednesday 17:00

İlçemiz Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Evren Keskin’in sporcuları olan Sinem Yıldırım ve Melisa Çalık ikilisi, şampiyonada oynadıkları maçlarda başarılı performanslarıyla maçları izleyenlerden alkış aldılar.

 Balkan Şampiyonası sonrasında müsabakalarla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan antrenör Kemal Evren Keskin, “Öncelikle olağanüstü güzel bir turnuvada yer almak bizleri çok mutlu etti. Zor şartlarda yaptığımız antrenmanlar sonrasında sporcularımızın gösterdikleri başarı ayrıca beni mutlu etti. Plaj Voleyboluna gönül veren ve ilçemiz Milas’ı yapılan turnuvalarda başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımı verdikleri mücadele nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bizim sloganımız ‘İnancını kaybetme ve asla pes etme’dir. Bu nedenle her geçen gün daha iyiyi, daha güzeli ve daha doğruyu yapmak için çalışıyoruz” diyerek, Milaslı sporseverlerden destek beklediğini ifade etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık