BARO BAŞKANI UZUN’DAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, önceki gün Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

BARO BAŞKANI UZUN’DAN  BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
  • 03 February 2022, Thursday 17:19

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkanlık makamında ziyaretleri kabul etti. İlk olarak Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Necati Algül’ü kabul eden Başkan Tokat ardından Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun ile görüştü. Ziyarette, CHP Milas İlçe Başkanı Av. Tüze Çetinkaya, Av. Çağdaş Yörükoğlu ve Muğla Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Yaka da yer aldı.

“Hukukun Üstünlüğü Vazgeçilmezimiz”

Muğla Barosu’nun bir üyesi olmaktan her zaman memnuniyet duyduğunu ve hukukun üstünlüğünün vazgeçilmez bir olgu olduğunu belirten Başkan Tokat, “Muğla Barosu her zaman bizlerin üyesi olmaktan onur duyduğumuz bir kurum. Milas’ımız çağdaş ve demokratik kentlerden bir tanesi ve hukukun üstünlüğünü savunan bireylerden oluşuyor. Bu kapsamda Muğla Baro Başkanımız Sayın Cumhur Uzun’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 Başkan Tokat’ın ardından konuşan Baro Başkanı Uzun, her zaman meslektaşları olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın desteğini hissettiklerini belirterek hem göstermiş olduğu misafirperverlikten hem de verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık