Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başarılı futbolcu trafik kazası geçirdi

1993 Milas doğumlu 27 yaşındaki başarılı futbolcu Durmuş Alp 22 Nisan Çarşamba gecesi Mumcularda geçirdiği bir trafik kazası sonrasında ağır yaralanarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Başarılı futbolcu trafik kazası geçirdi

Futbola B.B.Bodrumspor’un alt yapısında adım atan Durmuş Alp, 2005-2009 tarihleri arasında B.B.Bodrumspor’un formasını giydi.2009-2010 sezonunda Manisaspor’a transfer oldu. 2010-2013 sezonlarında yeniden B.B.Bodrumspor’a geri döndü. 2013-2014 sezonunda Karaovaspor’a transfer olan Durmuş Alp 2014-2016 sezonlarında Ortakent Yahşispor’un formasını giydi.
2016-2017 sezonunda Turgutreisspor’a giden başarılı futbolcu 2017-2019 sezonunda yeniden Karaovaspor’a gelerek bu takımın takım kaptanlığını yaptı. Son olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Gümüşlük Gençlikspor’a transfer oldu.
Muğla Spor Camiasını Sarsan Kaza
22 Nisan Çarşamba günü arkadaşı Hüseyin Akar ile birlikte bir motorsiklet kazası geçiren başarılı futbolcu geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanırken motorsikleti kullanan diğer arkadaşı Hüseyin Akar’da kazada hayatını kaybetti.
Muğla spor camiasını üzen ölüm ve yaralanma haberi sonrasında konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Karaovaspor Teknik Sorumlusu Hasan Özkan, kaza haberini doğrulayarak Karaovaspor Ailesi olarak çok üzgün olduklarını söyledi.
Genç yaşta hayatını kaybeden Karaovaspor’un eski futbolcularından Hüseyin Akar’a Allah’tan Rahmet dileyen Karaovaspor Teknik Sorumlusu Hasan Özkan futbolcusu takım kaptanları Durmuş Alp’e de acil şifalar dileyerek sporcumuz için dua ediyoruz ve biran önce iyileşerek yeniden aramıza dönmesini bekliyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık