‘Canlı kura’ 9 Haziran’da

Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında çekilişleri ertelenen 300 TOKİ konutunun kuraları, 9 Haziran’da internet üzerinden canlı yayın yapılarak çekilecek.

‘Canlı kura’ 9 Haziran’da

100 Bin Yeni Sosyal Konutun kuraları 28 Nisan 2019 Salı günü yeniden başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde 23 Mart’ta Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında ara verilen hak sahipliği belirleme kuraları yeniden başlıyor. Milas’ta yapılacak 300 konutun da içinde bulunduğu 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin kura törenleri koronavirüs tedbirleri kapsamında 12 Mart 2020’den itibaren vatandaşların katılımına kapalı olarak noter huzurunda gerçekleştirildi. TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura törenleri, hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesinde oluşabilecek sağlık risklerini engellemek için 23 Mart itibarıyla durdurulmuştu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında, bankalar kurada hak sahibi olamayan vatandaşların şubeye gitmeden başvuru bedellerini alabilmelerine olanak sağlayan çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda kuralar vatandaşların katılımına kapalı olarak, noter huzurunda gerçekleştirilmeye devam edecek. Milas için 24 Nisan’da yapılması planlanan kura çekim töreni, 9 Haziran’da TOKİ’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılacak canlı yayınla gerçekleştirilecek. Milas’ta yapılacak 300 konut için 2 bin 197 kişi başvuru yapmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık