Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başarılı pasör Celil Yavuz ile yollar ayrıldı...

Milas Belediyespor Erkek Voleybol takımında başarılı lig mücadelesinde takıma büyük katkı sağlayan sporculardan biri olan takımımızın pasörü Celil Yavuz ve takımın genç sporculardan Mertcan Akın ve Oğuzhan Tarakçı 2019-2020 spor sezonunda Milas Belediyespor formasını giymeyecekler.

Başarılı pasör Celil Yavuz ile yollar ayrıldı...

2018-2019 Voleybol sezonunda Türkiye Erkekler Birinci Voleybol liginde başarılı bir şekilde mücadele ederek ligi grubunda 3. sırada tamamlayan ve bu başarısıyla Efeler Ligi için play off maçları oynama hakkını elde eden ilçemiz takımı Milas Belediyespor Erkek Voleybol takımında başarılı lig mücadelesinde takıma büyük katkı sağlayan sporculardan biri olan takımımızın pasörü Celil Yavuz ve takımın genç sporculardan Mertcan Akın ve Oğuzhan Tarakçı 2019-2020 spor sezonunda Milas Belediyespor formasını giymeyecekler.

Hırsı, heyecanı ve mücadelesi ile alkış almıştı

Geçtiğimiz sezon takımın 2 pasöründen biri olan ve takım kaptanlığını da yapan Celil Yavuz, lig müsabakalarındaki performansı, maçlardaki hırslı mücadelesi ile Milaslı Voleybolseverlerin büyük beğenisini almıştı.

1990 Samsun doğumlu olan 29 yaşındaki tecrübeli sporcu Celil Yavuz, voleybola 1999 yılında Samsun DSİ Spor’da başladı.2005-2009 yıllarında İzmir’in köklü takımı Arkasspor’a geçti. 2007-2009 sezonlarında yıldız ve genç milli takımla 40’a yakın müsabakaya çıkarak ülkemizi temsil etti. 2009-2015 sezonlarında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde forma giydi.2015 yılının 2. devresinde İzmir Altekma takımında oynadı. 2015-2016 yılında Hatay Büyükşehir Belediyespor’un formasını giydi.2016-2017 yılında Konya Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.

2017-2019 sezonlarında ilçemiz takımı Milas Belediyespor ile anlaşarak 2,5 sezon takımla birlikte lig mücadelesi yaptı.

Taraftarlara teşekkür etti

Milas Belediyespor Voleybol takımı forması altında başarılı müsabakalara imza atan Celil Yavuz gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezonda Milas Belediyespor ile yollarının ayrıldığını vurgulayarak,“geçtiğimiz sezonda takımın başarısı için diğer tüm sporcu arkadaşlarım gibi başarıya katkı sağladık ve takımımızın başarısı için mücadele ettik” dedi.

Celil Yavuz yeni sezonda doğu grubunda yer alan Hatay Büyükşehir Voleybol takımıyla anlaştığını belirterek, Milaslı voleybol severlere ve tüm taraftarlara kendisine sezon içersinde verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis