Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Öğrenci Yurdu kayıtlara başladı

Milas Öğrenci Yurdu’na 2019 – 2020 Kredi ve Yurtlar Kurumu başvuruları 19 Ağustos tarihinde başladı. Başvurular 26 Ağustos’a kadar e-devlet üzerinden yapılabilecek.

Öğrenci Yurdu kayıtlara başladı

2018 Eylül ayında hizmete giren Milas Öğrenci Yurdu Müdürlüğü,  504 kapasiteli kız ve  erkek öğrenci bloklarından (A Blok 252 kapasiteli kız öğrenci, B Blok 252 kapasiteli erkek öğrenci bloğu) oluşuyor. Yurt kapsamında; idari hizmet odaları, Lokanta-Kantin işletmesi ve 155 kişi kapasiteli Konferans salonu bulunan Sosyal Tesis de hizmet vermekte. Öğrenci bloklarında odalar; tuvalet-duş-lavabo içerde olacak şekilde düzenlenmiş. Her odada 3’er kişilik bazalı yatak, mini buzdolabı, her bir öğrenci için çalışma masası, komodin, elbise dolabı bulunmakta.

 Öğrencilere barınma ve beslenme hizmetleri dışında, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerine katkıda bulunmak, sağlık, güven ve huzur içinde geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak amacıyla hizmetler verildiğini kaydeden yetkililer;  Öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi karşılaşmaları ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlendiğini de açıkladılar.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis