Başkan Atıcı mazbatasını aldı, ilk meclis toplandı

Milas Ziraat Odası’nın 27 Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen İsmail Atıcı, İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı. Milas Ziraat Odası’nın ilk meclis toplantısı da yapıldı.  

Başkan Atıcı mazbatasını aldı, ilk meclis toplandı
  • 06 February 2019, Wednesday 11:27

Milaslı çiftçilerin takdiriyle yeniden Milas Ziraat Odası Başkanı seçilen İsmail Atıcı, geçtiğimiz pazartesi günü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Gündüz Polat’tan mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulu’na giderek, seçimde görev alan ve seçimlerin şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan kurum personeline teşekkür eden Başkan Atıcı, “Milas Ziraat Odamızın 27. Olağan Genel Kurulu demokrasi şöleni havasında gerçekleşti. Yoğun bir katılımla ve ilgiyle Genel Kurulumuzu tamamladığımız için çiftçimiz adına mutluluk ve gurur duyuyorum. Çiftçimizin takdiriyle yeniden Milas Ziraat Odası Başkanlığına seçildim. Bugüne kadar çiftçimize sunduğumuz hizmetlere yenilerini eklemek için gayretle ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde yeni bir dönem var ve bu dönem için hayata geçirmeyi hedeflediğimiz önemli projelerimiz var.” diyerek İlçe Seçim Kurulu Müdürü Polat’a ve kurum personeline teşekkür etti.

Müdür Polat ise Milas Ziraat Odası Başkanı seçilen İsmail Atıcı’ya yeni dönemde başarıları dileklerinde bulundu.

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Milas Ziraat Odası yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, “Seçim sürecine ilgi yoğun oldu ve Milas’ın gündeminde geniş yer buldu. Çünkü son dönemde Ziraat Odaları çiftçiler için önemli görevler ifa ediyor. Kırsal ile şehir arasındaki en önemli kurum olan Ziraat Odaları, bu anlamda günden güne rağbet görmektedir. Demokratik bir yarış içerisinde geçen kongremizde çiftçilerimizin büyük bir bölümü bize geçer not verdi ve ‘devam edin’ dediler. Milas Ziraat Odası en önemli meslek kuruluşudur. Biz de bu bilinçle aramıza katılan arkadaşlarımızla hedeflerimize, çalışma planımıza yönelik çalışmalar içerisinde olacağız. Ben bize oy veren, vermeyen tüm delegelerimize tekrar teşekkür ediyorum, birlik beraberlik içerisinde çiftçimize hizmet edeceğiz” dedi.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında yapılan görev dağılımına göre; Halis Şahin MİZO Meclis Başkanı, Kazim Bayındır ise Meclis Başkan Vekili olarak görev aldı.

Meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık