Başkan Adayı Saylak; “Tek derdim ilçeme hizmet etmek”

AKP Milas Belediye Başkanı Adayı Barış Saylak, koltuk peşinde olmadığını, tek derdinin doğup büyüdüğü ve karnını doyurduğu ilçeye hizmet etmek olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Saylak; “Tek derdim ilçeme hizmet etmek”
  • 06 February 2019, Wednesday 11:35

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken, AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, mahalle ziyaretlerine başladı.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçemize bağlı Kırcağız ve Kızılcayıkık Mahalle sakinleriyle biraraya gelen Belediye Başkan Adayı Saylak; aday olurken nereden geldiğini ve neyi istediğini çok iyi bildiğini ifade ederek; “Ben daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı oldum. Aslını inkâr eden haramzadedir. Koltuk peşinde değilim. Tek derdim doğup büyüdüğüm ve karnımı doyurduğum ilçeme hizmet etmek” dedi.

Başkan Adayı Saylak ile birlikte ziyaretlere; AKP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Fahri Acar, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Milas Belediye Meclisi Aday adayları, kadın kolları, gençlik kolları ve partili üyeler eşlik etti.

 

“BİRÇOK HİZMETE AÇ KALDIK”

 

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Kırcağız Mahalle sakinleriyle buluşuldu. Mahalle Muhtarı Fikret Turgut, misafirlerine; “hoşgeldiniz” diyerek söze başladı ve şöyle devam etti: “2014 yılının başından buyana mahalle olarak birçok hizmete aç kaldık. Benim için belediyeye gelmiyor ve bir şey istemiyor ki demişler. Oysaki verdiğim dilekçeler ve sürekli belediyeye gittiğimi herkes biliyor. Neler istedim ama hiç birini yerine getirmediler. Üstüne üstlük mahallemde satılmadık çok az bir yer kaldı. Kalanları da ne zaman satacaklar diye bekliyoruz. Seçim öncelerinde bizi hatırladılar,sonrasında unuttular. Şuanda mahalle gelen parke taşları bile AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar aracılığı ile geldi. Yani hizmeti yerelden alamadık ama AK Parti’den aldık” diyerek Milas Belediyesini eleştirdi.

Bu konuşmanın ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy da İyi Parti’li seçmenlere seslenerek; “partiniz kurulduğunda nasıldı şimdi ne hale geldi. Gelin Cumhur ittifakına birlikte sahip çıkalım” dedi.

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ise kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, gelinen noktada Milas’ın tüm ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini söyledi. Acar; “Milas’ın başına Barış Saylak gelecek ve sorunlar bir bir ortadan kalkacak” dedi.

 

“TEK DERDİM İLÇEME HİZMET ETMEK”

 

Belediye Başkanı Adayı olurken nereden geldiğini ve neyi istediğini çok iyi bildiğini ifade eden Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “Ben daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı oldum. Aslını inkâr eden haramzadedir. Koltuk peşinde değilim. Tek derdim doğup büyüdüğüm ve karnımı doyurduğum ilçeme hizmet etmek. Gelinen noktada ise baktığımızda ilçemiz zor durumda. Mahallelerimiz hizmete aç” dedi.

 

“PERSONEL MAAŞINI ÖDEMEDEN BİR KURUŞ MAAŞ ALMAYACAĞIM”

 

Milas Belediyesi’nde çalışan personelin de yaşadığı zorlukların farkında olduğunu dile getiren Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, “Personelimizin maaşını ödemeden kendim de bir kuruş maaş almayacağım. Bunun sözünü veriyorum. Personelimize maaş ödeyemezken ben o makam aracına binemem. Milas Belediyesi’nin şuanda 130 milyon TL borcu var. Bu sıkıntıları aşmak için Cumhurbaşkanımızdan bizzat destek sözünü aldım ve ilçemdeki sorunları bir bir kaldırabilmek, vatandaşlarımızın da desteğiyle daha yaşanılır bir ilçe oluşturabilmek için aday oldum” diyerek, toplumun her kesimiyle birlikte başarıya ulaşacaklarını söyledi.

 

“KAPIMIZDA, GÖNLÜMÜZDE, TELEFONUMUZDA HERKESE AÇIK”

 

Milas’ta yaşanılan sorunların çözümü için tüm projelerin hazır olduğunu kaydeden Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “Bize 7 gün 24 saat kapısı ve telefonu açık olan bir başkan gerekli ve ben buna hazırım. İstediğiniz zaman bana ulaşabileceksiniz. Ulaşabilecekseniz ki herşeyi birlikte başarabilelim” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık