Başkan Atıcı’dan 12. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na davet

Milas Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı hazırlıklarını yerinde inceleyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 1 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’de Milas Balçık mevkiindeki TARİŞ Pamuk tesislerinde düzenlenecek açılış törenine herkesi davet etti. 

Başkan Atıcı’dan 12. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na davet
  • 31 August 2021, Tuesday 9:58

Milas’ta tam 11 kez başarıyla gerçekleştirilen ancak geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle yapılamayan Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı,  Milas Balçık mevkiindeki TARİŞ Pamuk tesislerinde 1 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’de düzenlenecek törenle ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 
11 yıl önce fuar fikrini ortaya atan isim olan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir’den bilgi alarak bu yılki fuar hazırlıklarını yerinde inceledi. 
Hakbilir ile fuar alanını gezen Başkan Atıcı, pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen ve bu yıl da pandemi kısıtlamaları nedeniyle eylül ayına ertelenmek zorunda kalınan Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 12.’sini gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisinde olduğunu ifade etti.
TARIM FUARI 1-4 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK
Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Başkan Atıcı, 12. Fuarın 1-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirterek, pandemi hatırlatmasında bulunarak şimdiden fuara katılacak olan herkese maske-mesafe-hijyen uyarısında bulundu. 
Başkan Atıcı, “Fuar hazırlıklarımız devam ediyor. Pandemi nedeniyle yapılamayan bu fuarı gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Çiftçilerimizin, firmalarımızın bu fuara ilgisi büyük. Bu fuar zincirinin kopmaması lazım. 12. Fuarımızın tüm zorluklara rağmen başarılı geçeceğine inanıyorum. Çiftçilerimizin, firmalarımızın ve katılımcılarımızın bu fuara yine ilgi duyacağını düşünüyorum. Şuanda ülkemizde pandemi nedeniyle delta varyantıyla ilgili sıkıntı var. Ancak aşılama çalışmaları hızla gidiyor. Fuarımıza gelecek olan çiftçilerimizin, halkımızın ve tüm ziyaretçilerimizin toplum sağlığı için maske-mesafe-hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum. Eğer kurallara uyarsak başımız ağrımadan fuarımızı gerçekleştirmiş oluruz. 1 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’de herkesi fuarımızın açılışına davet ediyorum. Buradan fuarımızın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 
“MİLAS ZİRAAT ODASI STANDINDA ÇİFTÇİLERİMİZİ VE ZİYARETÇİLERİMİZİ BEKLİYOR OLACAĞIZ”
Milas Ziraat Odası’nın fuar alanındaki standının hazırlıklarının da devam ettiğini söyleyen Başkan Atıcı, “Biz standımızda yeni gelişen tarımsal alet ve makineleri tanıtacağız. Gelen çiftçilerimize rehberlik yapmak, onların düşüncelerini projelerini dinlemek, tarımsal danışmanlarımızı da çiftçilerimizle buluşturmak için standımızda hazır bulunacağız. Aynı zamanda çiftçilerimizin taleplerini, sıkıntılarını da gündemde tutmak için burada olacağız.” diye konuştu.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık