Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Zafer Kupası Milas'ın..

​​​​​​​Milasspor Masterlar:1 Şimşekler 1923:0

Zafer Kupası Milas'ın..
  • 31 August 2021, Tuesday 10:04

Maçın Hakemleri: Gökhan Beceren, Hakan Küçüksurat, Muhsin Akın

Milasspor: Metin Pozlu, İlhami Kurtboğan, Hilmi Koşar, Coşkun Şenol, Hakan Ceylan, Fatih Arslan, Cüneyt Tanyeri, Hasan Çiftçi, Savaş Şişci, Soner Becek

Yedekler: Erol Uyanık, Tahsin Sibal, Mustafa İçöz, Yusuf Kayıhan, Ahmet Tanyeri, Ramazan Akkoyun, Kemal Aydeniz.

Teknik Sorumlu: Mehmet Kabak

Genel Koordinatör: Erkan İşli

Şimşekler 1923: Engin Temel, Kaan Yetişer, Tansu Tanış, Ünsal Yılmaz, Uygar Kaya, Erkan Güneş, Barış Ökten, Hakan Erkman, Bülent Atalay, Ahmet Deligöz, Oğuz Ökmen

Yedekler:Türkay Başaran, İsmail Işıksoy, İlkay Girgin

Teknik Sorumlu: Murat Akarsu, Zafer Kocamert

Tek Gol İlk Yarıda Geldi

Türkiye Ulusal Veteranlar Masterlar Konfederasyonu Ulusal Veteranlar Masterlar Ege Bölge Federasyonu tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Milaslı Yangınzedelere Destek Futbol Turnuvası’nın Şampiyonluk karşılaşmasında Milasspor Masterlar Futbol Takımı, rakibi Balçova Şimşekler 1923 Futbol Takımını 1-0 yendi ve turnuvanın şampiyonu oldu.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda az sayıda sporseverin izlediği şampiyonluk maçında ilçemiz takımı sayısız gol şansı buldu, ancak sadece bir tanesini değerlendirdi.

Turnuvanın gol krallığı yarışında 8 golle ilk sırada olan takımın en golcü ismi Savaş, maçın ilk yarısında net gol şansı buldu ancak top ya kalecide kaldı ya da auta atıldı.

 Dakikalar 10'u gösterirken gelişen bir Milasspor atağında  konuk takım ceza sahası üstünde topla en son Hilmi buluştu ve yerden sert vurdu ve bu golle Milasspor 1-0 öne geçti.

Arka arkaya ataklarla ikinci golü arayan Milaspor, takım kaptanı Fatih ile net bir gol fırsatından yararlanamadı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fatih topu kaleciye teslim etti.

İlk yarıda Milasspor atakları bir türlü sonuca ulaşamadı. Hasan Çiftci vurdu kaleci kurtardı. Dakika 30 da Milasspor atağında ceza sahası üzerinden Hasan yine sert bir şutla kaleyi yokladı bu pozisyonda Şimşeklerin kalecisi güzel bir kurtarışla mutlak golü engelledi.

İlk yarı Hilmi'nin golü ile 1-0 kapandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da oyuncu değişikleri yaptılar.

Takımın golcülerinden biri olan Mustafa İçöz oyuna girdi.

İlk topla buluşmasında ceza sahasından kaleyi yoklayan İçöz, topu üstten auta gönderdi.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyuna hakim olan Milasspor kendisini rahatlatacak ikinci golü bir türlü atamadı.

Cüneyt kaçırdı, Savaş kaçırdı. Milasspor frikik atışı yaptı. Kemal Aydeniz kullandı, top üstten auta çıktı.

Milsspor atağında ceza sahası içinde Mustafa İçöz iki savunma oyuncusunun arasında kaldı. Kendini yerde buldu, İçöz penaltı beklerken hakemi aldatmadan sarı kart gördü.

Milasspor sağlı sollu yaptığı ataklarla gol aradı ancak son vuruşlarda hep etkisiz kaldı.

Maçın sonlarına doğru  konuk takım atağında ceza sahasına ortalanan topa Milas savunması vurmakta geç kaldı. Konuk takım forveti topa kafa vurmak için yükseldi, Milasspor kalecisi Metin topa vurmak yerine adama vurdu ve top savunma tarafından uzaklaştırıldı.

Kaleci Metin'in hareketine penaltı diyen İzmir takımı uzun süre yan hakeme itirazda bulundular ancak karar değişmedi ve maç Milasspor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

Ödül Töreni Yapıldı..

Yangınzedelere destek amaçlı olarak  yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Masterlar Futbol Turnuvası 12 takımın katılımıyla İzmir'de başladı.

2 Takımın Şampiyonluk maçı için sahaya çıktığı Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda  turnuva, Milasspor Masterlarının şampiyonluğu ile tamamlandı.

Turnuvayı Düzenleyen Uluslarası Masterlar Vetetanlar Konfederasyonu Yetkilileri ve Ege Bölgesi Sorumlusu düzenlenen ödül töreninde yangınzedelere ulaştırılmak üzere senbolik bir çeki, maçı baştan sona izleyen Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat'a teslim etti. Turnuva sonundaki ödül töreninde takımların ve sporcuların kupalarını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik adına yönetim kurulu üyesi  İsmail Turgay ve Konfederasyon Temsilcileri verdiler.

Turnuva Değerlendirmesi

Turnuva Şampiyonu Milasspor Masterlar

Turnuva İkincisi Şimşekler 1923 Masterlar

En Başarılı Teknik Sorumlu:Mehmet Kabak-Milasspor

En Başarılı Kaleci:Metin Pozlu-Milasspor

Turnuva Gol Kralı:8 Golle

Savaş Şişci-Milasspor

Ünsal Yılmaz-Şimşekler 1923

Teşekkür Plaketleri

Muhammet Tokat-Milas Belediye Başkanı

Erdem Aköz-Milasspor'un Duayen Hocası

Durmuş Tayfun Uslu-Milas Gençlik ve Spor Müdürü

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis