​​​​​​​Başkan Çiftçiden Duygusal Bir Ayrılış Vedası

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Erhan Çiftçi sosyal medya yoluyla Milaslı sporseverlere bir veda mesajı göndererek kulüp başkanlığı görevinden ayrıldığını ifade etti.

​​​​​​​Başkan Çiftçiden Duygusal Bir Ayrılış Vedası

Erhan Çiftçi Sosyal medya yoluyla şunları söyledi: “3 yıldız gururla başkanlığını yaptığım çok sevdiğim vede manevi olarak çok emeğim olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılmış bulunmaktayım.

Görev yaptığım sürede U19 Ligi Şampiyonluğu 2. Amatör Küme Ligi Şampiyonluğu ve 1. Amatör Küme Ligi Şampiyonluğu mutluluğu yaşadım. Beçinspor’un kuruluşundan bu yana ilk defa Süper Amatör Küme Ligine yükselme başarısı gösterdik. Görev yaptığım sürece her dara düştüğümüzde bizlerden hiçbir zaman desteği esirgemeyen maddi ve manevi her zaman yanımızda olan yönetim kurulu üyelerime, Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a, Sivil Toplum Kuruluşları Dernek Başkanlarına ve yönetim kurullarına, en büyük destekçimiz esnaflarımıza, renk ayırmadan bizleri destekleyen herkese ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünün her kademesinde görev yapan maddi ve manevi destek veren A ve Genç Takım hocamız Âlim Deligöz’e, Cavit Bulgulu Hocama, Mehmet Kabak Hocama, Selahattin Tireli Hocama çok teşekkür ediyorum.

En önemlisi de en büyük teşekkürü futbolcu kardeşlerime gönderiyorum. Hepsi pırıl pırıl ve Büyük Önder ATATÜRK’ÜN dediği gibi Zeki Çevik ve Ahlaklı futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü A takımımızın Kaptanı Nusret Sezgin’e de teşekkür ederim.

Son teşekkürümü de sevgili aileme yapıyorum; her zaman yanımda oldular. Hep arkamda durdular. Onları çok üzdüm bunun içinde özür diliyorum.

Sayın Mehmet Balcı Başkanımdan emin ellerle teslim aldığım bayrağı yine en iyi şekilde emin ellere teslim etmenin rahatlığı içinde profesyonel liglerde yöneticilik yapmış değerli büyüğüm Ekrem Vanlıoğlu’na Beçin Gençlikspor Kulübünün başkanlığını devretmekten dolayı mutluyum. Ekrem Başkanımızın bizden aldığı bu bayrağı en iyi en güzel şekilde taşıyacağına olan inancım büyüktür.

Beçin Gençlikspor Kulübünün artık sadece yeni yönetim kurulu üyesi olarak yine kulübümüz için verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağım.

Yeni sezonda Beçin Gençlikspor Kulübü yeni yönetiminde yer alan tüm arkadaşlarıma ve Başkanımız Ekrem Vanlıoğlu’na yeni sezonda başarılar diliyorum.

İyisiyle kötüsüyle her kategoride karşılaşma yaptığım ve dost olduğumuz her spor kulübünün başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine de yeni sezonda başarılar diliyorum. İyi ki sizleri tanımışım.

Hepiniz kendinize iyi bakın ve hakkınızı helal edin.

Son olarakta hiçbir şekilde istemeyerekte olsa geçen sezon üzerime oynanan oyunlar sonrasında maddi ve manevi olarak Muğla’mızın ve Milas’ımızın ismini ve kulübümüzün adını kötü iz bırakan ve kötü olaylar yaşanmasına neden olan futbolcular ve yönetim kurulu adına kendimle ilgili olarak Milas spor kamuoyundan ve Muğla Milas halkından özür diliyorum.

Hepiniz Hakkınızı Helal Edin…

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık