Beçin Gençlikspor Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu

2019-2020 Spor sezonunda ilçemiz Milas’ı, Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünün yeni yönetimi 27 Ağustos Salı günü Beçin Mahallesinde yer alan Tantana isimli Cafe’de Milas Spor Muhabirleriyle buluşarak yeni sezonla ilgili bilgiler verdi.

Beçin Gençlikspor Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Sabah kahvaltısında basın mensuplarını ağırlayan Beçin Gençlikspor Kulübü’nün yeni yönetim üyeleri yeni sezonda oluşturulacak futbol takımı ile ilgili ayrıntıları basın mensuplarıyla paylaştılar.

25 Ağustos Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısıyla belirlenen Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Yönetim Ekibinden Ali Bertan, Aşkın Kabak, Cihan Solmaz, Erhan Çiftçi, Hasan Tuzla, Uğur Özkızıltan, Yıldıray Özkaya, Hüseyin Doğan Akgöz ve kulüp başkanlığı görevini üstlenen Ekrem Vanlıoğlu’nun katıldığı basın mensuplarıyla kahvaltıda gündem Milas’ta spor ve Beçin Gençlikspor’un yeni sezondaki sportif çalışmalarıydı.

Başarı için profesyonellik gerekir

2014 yılından bu yana Milas’ta yaşayan Trabzon doğumlu iş adamı Milas’ta spor kulüplerinin sportif çalışmalarını basın yoluyla takip ettiğini belirterek bir spor kulübünün hangi spor kategorisinde olursa olsun başarılı olması için önce profesyonel bir yönetim ekibi gereklidir dedi.

Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu yaptığı konuşmasına basın mensuplarına teşekkür ederek başladı.

2009-2020 futbol sezonunda Beçin Gençlikspor Kulübünün yönetimine talip olduklarını belirten Ekrem Vanlıoğlu Beçin Gençlikspor Kulübünün üyelerinin oylarıyla kulüp yönetimine seçildiklerini söyledi.

Hedef Şampiyonluk BAL

Başkan Ekrem Vanlıoğlu: “2 sezon için Beçin Gençlikspor Kulübünün yönetimindeyiz. Öncelikle kulübün yönetimini profesyonel anlamda yürüteceğiz yani davranışlarımız profesyonelce olacaktır. Yönetim ekibimle birlikte çalışarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum.

Hafta sonuna kadar hedefimize bizi taşıyacak takımımızın teknik patronunu yine sizlere tanıtacağız, sonrasında transfer komitemiz teknik sorumlumuzun istekleri doğrultusunda ve hedefimiz olan şampiyonluğa bizleri götürecek futbolcuları kadromuza almaya başlayacağız.

Zaten ön görüşme yaptığımız futbolcularımız var. Kadromuza aldığımız futbolcularımızı da daha sonra basın yoluyla Milaslı futbolseverlere tanıtacağız.

Milaslı sporseverler ve futbolseverler Beçin Gençlikspor Kulübünün de Milas’ın bir takımı olduğunu unutmasınlar. Milas’ta ki tüm spor kulüplerinin ortak paydası katıldıkları spor etkinliklerinde Milas’ı başarıyla temsil ederek Milas’ın adını duyurmak olmalıdır.

Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da Muğla Süper Amatör Küme Liginde Milas’ı 2 takım temsil edecektir.

Yeni Milasspor’un profesyonel bir geçmişi ve mazisi olduğunu biliyorum. Milas’a yeni geldiğim dönemlerde özellikle geçen sene Yeni Milasspor Kulübünün yönetiminde yer almak istemiş ve kulüp başkanıyla görüşmüştüm.

Dönemin kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile görüştüm ancak herhangi bir netice alamadım. Daha doğrusu Başkan Karabıyık bu girişimimde kararsız kaldı.

Yeni Milasspor Kulübünde yöneticilik yapmayı isterdim ancak nasip Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’aymış.

Sahada rakip saha dışında dostuz

2019-2020 Spor sezonunda Süper amatör Küme Liginde bizde aynı Yeni Milasspor gibi Milas’ı temsil edeceğiz. Yeni Milasspor ile birlikte aynı şehrin 2 takımı olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Saha içersinde ki maçlarımızın centilmence geçeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Rekabet olan yerde güzellik vardır. Beçin Gençlikspor Kulübü olarak sahada rakibimiz olsa da saha dışında dostumuz olan Yeni Milasspor Kulübüne ve yeni yönetime gelecek isimlere yeni sezonda şahsım ve yönetim ekibim adına başarı dileklerimi sizlerin aracılığınızla iletiyorum.

Biz Beçin Gençlikspor Kulübü olarak Süper Amatör Küme liginde Milas’ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Oynayacağımız güzel futbol ile sanıyorum ki Milaslı futbolseverlerde Beçin Gençlikspor Kulübünün Futbol Takımlarını izlemek için sahalara geleceklerdi.

Kulübümüzün adını değiştiriyoruz: 1967 Milas Beçin Esnafspor

2019-2020 spor sezonunda kulübümüzün adını da değiştireceğiz. Milas’ın en eski kulüplerinden biri olan Milas Esnafspor’un yeniden gündemde olmasını istiyoruz. Bu anlamda yönetim ekibimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde yeni sezonda kulübümüzün adını 1967 Milas Beçin Esnafspor olarak değiştirmeyi uygun gördük.

Umut ediyorum ki yeni adımızla katılacağımız Muğla Süper Amatör Küme Liginde başarılı olarak önce hedefimiz olan şampiyonluğa sonrasında ise BAL Ligine çıkacağız.

Teşekkür Etti

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu basınla yeni sezon öncesinde bir araya geldiği sabah kahvaltısında son olarak basın mensuplarına, yönetim ekibinde yer alan isimleri tanıştırarak kulübümüz bünyesinde ben olarak değil biz olarak hareket ederek 2019-2020 sezonunda Milas’ın bir spor kulübü olarak futbol takımımız sahada oynayacağı futbol ile ve bizler de bu kulübün yönetim ekibi olarak yapacağımız olumlu ve güzel çalışmalarla Milas’ın adını en iyi şekilde duyuracağız dedi.

Basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Vanlıoğlu kahvaltı sonunda basın mensupları ve yönetim ekibiyle bir fotoğraf çektirerek toplantıyı sonlandırdı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık