Başkan Tokat: 2022 yatırım yılı olacak

Milas Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hizmetlerle ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2022 yılının yatırım yılı olacağını ifade etti.

Başkan Tokat: 2022 yatırım yılı olacak
  • 11 February 2022, Friday 14:47

Milas’ın 132 mahallesine de etkin ve eşit hizmet kapsamında çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte Milaslıların yüzünü güldüren Belediye’ye bağlı ekipler, kenti modern bir görünüme kavuşturuyor. Yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili açıklama yapan Başkan Tokat 2022 yılının yatırım yılı olacağını ve Belediye bütçesini bu doğrultuda şekillendirdiklerini belirtti. Başkan Tokat, “Onlarca projemizi bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte hemşehrilerimiz bu alanlarda keyifle vakit geçirecek.” dedi.

“Bafa ve Selimiye Pazar Yerleri Tamamlanıyor”

2020 ve 2021 yılının pandemi ile mücadele kapsamında oldukça yoğun geçen bir yıl olduğunu belirten Başkan Tokat, “Geçmiş yıllarda hem pandemi ile mücadele ettik hem de yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Özellikle kentimizin sembol noktalarından bir tanesi olan Beçin Kavşağı’nda bulunan Şehitlik Anıtı’nın yapımını tamamlayarak hemşehrilerimizle buluşturduk. Merkez mahallelerimizde yaptığımız çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Bafa Pazar Yeri ve Sosyal Alan yapımını önemli ölçüde tamamladık. Bafalı hemşehrilerimizin yıllardan beri hayali olan bir alanı Bafalı hemşehrilerimizle buluşturduk. Bunun yanı sıra Selimiye Pazar Yerimizin yapımına da bu yıl içerisinde başlıyoruz. Gerçekleştireceğimiz çalışmayla birlikte hem Selimiye Mahallemize modern bir Pazar yeri kazandıracağız hem de çevresinde bulunan 80 iş yerinin bakım ve tadilatını belediye olarak gerçekleştireceğiz.” dedi. 

“Esentepe Park Alanı Yapılıyor”

Milas için hem konumu hem de Milaslılar için ifade ettiği anlam itibariyle kentin en gözde yerlerinden bir tanesi Esentepe. Bölgede çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarda büyük bir aşama kaydetti. Muğla Valiliği’nin de destekleriyle birlikte Beçin Kazı Evi’nin de bulunduğu alan projeye dahil edilerek alanın çevre düzenlemesi aynı proje kapsamında yapılacak. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Esentepe bizim geçmişimiz. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla, ailemizle geldiğimiz, eğlendiğimiz bir bölgeydi. Bu alanı tekrar Milas’a kazandırıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Belediyeye bağlı kendi ekiplerimizle yürüttüğümüz çalışmalarda önemli bir aşama kaydettik. Bu yıl içerisinde bitirmeyi planladığımız Esentepe Park Alanı’nın hizmete açılmasıyla birlikte, hemşehrilerimizin uğrak noktalarından bir tanesi olacak.” ifadelerini kullanırken, çalışmaların yıl içerisinde aralıksız süreceğini aktardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık