Başkan Tokat: “BİZ POLEMİK İNSANI DEĞİLİZ”

CHP Milas İlçe Başkanlığı, haftalık toplantısını gerçekleştirdi. TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve yönetiminin de ziyaret ettiği toplantıda konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, fuarla ilgili yaşanan tartışmalara, “Bu işleri farklı noktalara götürmeyelim. Bu işleri bireysel, ekonomik veya başka beklentiler çerçevesinde zayıflatmayalım.” diyerek son noktayı koydu.

Başkan Tokat: “BİZ POLEMİK İNSANI DEĞİLİZ”

CHP İlçe Başkanlığı, haftalık salı toplantısını ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye meclis üyeleri ve partililer katılırken, TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve yönetimi de iade-i ziyarette bulundu. 
İlk konuşmayı yapan Gül, CHP’li üyelere çalışmalarında başarılar dileyerek, görüş alışverişine önem verdiklerini kaydetti.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve yönetiminin kendisinin görevde olduğu süre içerisinde moral kaynağı olduğunu söyledi. Tokat, “Benim için hep destekçi, yol gösterici oldular. Büyüklük ve arkadaşlık noktasında bize o sıcaklığı hep gösterdiler. Biz de TARİŞ’e hiçbir zaman kapı kapatmadık. Sadece TARİŞ’in değil, sadece zeytinciliğin değil; tarımımızın da gelişmesi noktasında ilçemizde planlanan organizasyon ve çalışmalarda hep onlarla bir paydaş olarak beraber yürüdük. Ben Milas’ın yerel yöneticisi olarak TARİŞ’ten ve yönetiminden son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum. TARİŞ’in daha da gelişmesi için, benzeri kooperatiflerin günün kapitalist ekonomik şartlar içerisinde krize sürüklendikleri cendereden bir an önce kurtulması için, Türk zeytinciliği ve Türk tarımının önünün açılması ve üreticinin yüzünün gülmesi için bizim üstümüze ne gibi sorumluluklar düşüyorsa, onlara her zaman bu noktalarda yardımcı olmaya kararlıyız. TARİŞ bu ülkenin en önemli markalarından birisidir.” ifadelerini kullandı.

“MİLAS HALKININ RENCİDE EDİLMESİNE İZİN VERMEM”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yoğun bir hafta yaşadıklarını belirterek, “Belediye meclisimizin olduğu, fuarla ilgili tartışmaların yaşandığı, Fatih Portakal’ın ilçemizde halkımızla buluştuğu çok yoğun bir hafta yaşadık. Biz polemik insanı değiliz. Ancak bize karşı yapılan her türlü olumsuzluk ve haksızlığa karşı da her zaman sesimizi Milas halkı adına yükselteceğimizi de herkesin bilmesini istiyoruz. Şu anda temsil ettiğim makam Milas halkının kendi evidir. Milas halkı adına, burada yapmış olduğumuz organizasyon, gayret ve çalışmalarla ilgili ne kurumumun, ne bizim ne de Milas halkının rencide edilmesine kesinlikle izin vermem. Benim bu noktalarda nasıl bir yapıcı tutum içerisinde olduğumu herhalde en iyi TARİŞ yöneticileri bilir. Bizlere karşı yapılmaya çalışılanları ve özellikle de ortak akılla hep beraber başardığımız şeylerin ne hale getirildiğini, amacından nasıl saptırıldığını ve nasıl zayıflatılmaya çalışıldığını en çok TARİŞ yöneticileri üzülerek izliyordur. Bu vesileyle işi polemik çerçevesinde farklı noktalara taşımak niyetinde değilim ama TARİŞ ziyareti vesilesiyle bunu da net olarak burada ifade etmekte yarar var. Ortak akıldan çıkarmayalım bu işleri. Bu işleri farklı noktalara götürmeyelim. Bu işleri bireysel, ekonomik veya başka beklentiler çerçevesinde zayıflatmayalım. Hangi ruhla başlamışsa o ruhla bu işi devam ettirelim. Önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bu işe destek ve dâhil olmak gibi bir planı var.  Önümüzdeki süreci hep beraber planlarız.” şeklinde konuştu.
Tokat’ın konuşmalarının ardından CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Türkiye gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık