Başkan Tokat esnaf ve şoförleri ziyaret etti

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, dün sanayi esnafını ve şehir içi dolmuş şoförlerini ziyaret etti. Esnaf ve şoförlere ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Tokat esnaf ve şoförlerle sohbet etti.

Başkan Tokat esnaf ve şoförleri ziyaret etti

Başkan Tokat’a ziyaretleri esnasında Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol da eşlik etti.

Dünkü mesaisine sanayi esnafını ve Şehir içi dolmuş şoförlerini ziyaret ederek başlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, esnaf ve şoförlere koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler hakkında uyarılarda bulunarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini hatırlattı. Esnaf ve şoförlerin istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Tokat, sorunların çözümü konusunda belediyenin yetkili birimlerini arayarak, talimat verdi.

‘Esnaf ve Şoförlerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum’

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı  Av. Muhammet Tokat; “Bugün sanayi esnafımızı ve Şehir içi dolmuş şoförlerimizi ziyaret ederek, hoş sohbetlerine ortak olduk. Pandemi tedbirleri hakkında hatırlatmalar yaptık. Esnaf ve şoförlerimizin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü konusunda planlamalarımızı yapacağız ve planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm esnaflarımıza ve şoförlerimize işlerinde kolaylıklar, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık