Başkan Tokat fuarı ziyaret etti…

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bu yıl ilçemizde 14.kez kapılarını açan Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ikinci gününde fuarı ve stantları ziyaret etti.

Başkan Tokat fuarı ziyaret etti…

Milas Belediyespor’un Efeler Ligi’ne yükselmek adına mücadele ettiği play off yarı final müsabakaları için maçların oynandığı Bursa’da bulunduğu için fuar açılışına katılamayan Başkan Tokat, fuarın ikinci gününde stantları gezdi.

Stant açan tüm katılımcıları tek tek ziyaret eden Başkan Tokat, ürünler hakkında işletme sahiplerinden bilgiler aldı.

Fuarımız bölgemizin önde gelen fuarlarından birisi…

Fuara katılımın oldukça yoğun olduğunu belirten Başkan Tokat; “Bu yıl ilçemizde 14. kez gerçekleşen Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ikinci gününde fuarımızı ve stantlarımızı ziyaret ettik. Türkiye’nin önde gelen fuarlarından birisi olan fuarda gıda, tarım ve hayvancılık alanında sektörün önde gelen firmaları ürünlerini ziyaretçilere tanıtırken, bölgenin ve Türkiye’nin meşhur lezzetleri de ziyaretçilere sunuluyor. Fuarın ilçemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı fuarı ziyaret etmeye davet ediyorum”dedi.

Karan Bebek’e destek…

Stant ziyaretlerini tamamlamasının ardından fuar alanının dışında SMA Tip 1 hastası olan Milaslı Karan Bebek için açılan stantı da ziyaret eden Başkan Tokat, sosyal medya hesaplarından canlı yayın gerçekleştirerek, yardım kampanyasına destek istedi.

Başkan Tokat’a fuar ziyaretinde CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Emine Yılmaz Aydemir, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık