Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

DEVA’nın Muğla aday adayları tanıtıldı…

​​​​​​​DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine aday adayı olarak katılanları, il binasında düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. İl Başkanı Emrah Çay, aday adaylığı için 18 başvurunun olduğunu belirterek tüm adaylara başarılar diledi. Toplantının ardından il yönetimi adaylar Muğla Pazarı’nı gezerek esnaf ve vatandaşlara kendilerini tanıttılar.

DEVA’nın Muğla aday adayları tanıtıldı…

İl Binasında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Emrah Çay’ın yanı sıra, il yöneticileri, partinin ilçe başkanları ve aday adayları katıldı.

“HİÇBİR ADAY ADAYIMIZDA SIRALAMA ENDİŞESİ YOK.”    

İl Başkan Emrah Çay, 18 başvurunun olduğunu belirterek; “Öncelikle partimize gösterilen ilgiden dolayı çok memnunum ve tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Bugün aday adaylarımızı sizlere ve sizlerin aracılığıyla Muğla kamuoyuna tanıtacağız ve ardından bir dizi etkinlik gerçekleştireceğiz. Yapılan 18 başvurunun ardından aday adaylarımız 25 Mart tarihinde Ankara’daki genel merkezde mülakata katıldılar. Şimdi artık tüm teşkilatlarımız ve aday adaylarımızla sahadayız.

Çalışmalarımızı tüm platformlarda birlik ve beraberlik içerisinde yapıyoruz. Hiç birimiz beklenti içerisine girmeden bu çalışmaları yürütüyor, partimizin tüm projelerini halkımızla paylaşıyoruz.

Hiçbir aday adayımızda sıralama endişesi yok. Önceliğimiz ülkemiz. Önceliğimiz milletimiz. Önceliğimiz partimiz şiarıyla hareket ediyoruz. Sandıklar açıldığında ise bizler dahil hiç kimsenin beklemediği bir oy oranıyla karşı karşıya olduğumuz görülecektir. Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğinden hiçbir kuşkumuz yok. Bu nedenle diyoruz ki; bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy DEVA’ya… Kazanan Türkiye, kazanan Muğla olsun. Oylar DEVA olsun diyoruz” dedi ve konuşmasının sonunda aday adaylarını basın mensuplarına tanıttı.

İl Başkanı Çay’ın ardından toplantıya katılan aday adayları da kısaca kendilerini tanıtarak, Muğlalı seçmenden destek istediler.

İL YÖNETİMİ VE ADAY ADAYLARI MUĞLA PAZARI’NI GEZDİ

DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantının ardından İl Başkanı Emrah Çay, il yöneticileri, ilçe başkanları ve aday adayları, her hafta Perşembe günleri düzenlenen Muğla Halk Pazarını dolaşarak, Pazar esnafı ve vatandaşlara kendilerini tanıttılar ve partinin broşürlerini dağıttılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık