Başkan Tokat, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tokat, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi
  • 21 December 2020, Monday 9:35

Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek plan ve program çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde bozuk yolları onarmanın yanı sıra yeni yollar açarak da ulaşımı rahatlatıyor. Ekipler, plan ve program dahilinde kentin dört bir yanında aralıksız hizmet verirken; Tuzabat Mahallesi’ne 3400 m2 beton yol yapımı, Akyol ve İlmin Kızılağaç Mahallelerine 4000 m2 beton parke kaplama ve Küçük Dibekdere Mahallesine yaklaşık 10 bin m2’lik parke kaplama çalışmasını tamamlayan ekipler, gerçekleştirilen çalışmalarla yurttaşların yüzünü güldürüyor. Milas’ın kırsal mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine aralıksız şekilde devam eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, bölgedeki tamamlanan çalışmaları da yerinde inceledi.

“Mahalle Muhtarları Ve Birim Müdürleri Hazır Bulundu”

Sırasıyla Tuzabat, Akyol, Kızılağaç ve Küçük Dibekdere mahallelerini ziyaret eden Başkan Tokat, yapılan çalışmaları yerinde incelerken, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Gerçekleştirilen incelemeler sırasında Başkan Tokat’ın yanında, Milas Belediye Fen İşleri Müdürü Okan Koban, Milas Belediye Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol hazır bulunurken; Tuzabat Mahalle Muhtarı Mehmet Uğur Uygun, Akyol Mahalle Muhtarı Durmuş Akyol, İlmin Kızılağaç Mahalle Muhtarı Muhsin Yiğit ve Küçük Dibekdere Mahalle Muhtarı Hasan Akdeniz de eşlik etti.

“Mahallelerimizdeki Çalışmaları Yoğun Şekilde Sürdürüyoruz”

Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Tokat, “Mahallelerimizde çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda, muhtarlarımızla istişarelerde bulunarak plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tuzabat, Akyol, İlmin Kızılağaç ve Küçük Dibekdere mahallerimizde, 3400 m2 beton yol ve yaklaşık 20 bin m2’lik parke kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni çalışmalarımızı planlayarak; Milas için üretmeye, hemşehrilerimizin yüzünü güldürecek projelerle hizmet etmeye hiç durmadan devam edeceğiz.” dedi.   

“Muhtarlardan Başkan Tokat’a Teşekkür”

Çalışmaların incelenmesi sırasında Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a eşlik eden mahalle muhtarları, “Başkanımız ile hem şuan yapılan çalışmaları inceledik hem de daha sonra yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Yıllardır beklediğimiz çalışmaların gerçekleştirilmesinden ötürü Başkanımıza, Belediyemize halkımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık