Başkan Tokat, oda başkanlarını ziyaret etti

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindeki heyet ile birlikte, gerçekleşen genel kurullar neticesinde güven tazeleyerek, tekrar görev başına gelen oda başkanlarını ziyaret etti.

Başkan Tokat, oda başkanlarını ziyaret etti
  • 27 January 2022, Thursday 15:14

Başkan Tokat sırasıyla Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı’yı ziyaret ederek, yeni dönemlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretlerde esnaf odalarıyla birlikte ilçemiz için iş birliği ve uyum içerisinde çalışacaklarını belirten Başkan Tokat, tüm oda başkanlarına genel kurullarının hayırlı olmasını dileyerek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Tokat’a ziyaretlerinde CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan, ilçe yöneticileri ve Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol eşlik etti.

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren oda başkanları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık