Başkan Tokat: “Siyasette Ahlaki Değerleri Yükseltmeliyiz”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, seçim çalışmalarına Gökçeler, Alaçam, Kuzyaka, Karapınar, Ekindere ve Kılavuz Mahallelerinde devam etti. 

Başkan Tokat: “Siyasette Ahlaki Değerleri Yükseltmeliyiz”

Milas Belediye Başkanı ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat’a ziyaretlerinde; CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi adayları, CHP Gençlik ve Kadın Kolları ve İyi Parti temsilcileri eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Tokat, mevcut görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmaları anlatırken, Büyükşehir Yasası gereği muafiyet kapsamına giren alanlar hakkında da halkı bilgilendirdi. Yasa kapsamında bir belediyenin en önemli gelirlerinden biri olan  ‘Su’ gelirlerinin yanı sıra; otopark, otogar, mezbaha, mezarlık gibi birçok alanda gelir getiren yerlerin gelirlerinin yasa gereği Milas Belediyesi’nin kasasına girmediğini belirten Tokat, yine yasa gereği İller Bankası’ndan aldıkları payın da düştüğünü söyledi.

“Para varken belediyeciliği herkes yapar. Önemli olan para yokken hizmet götürmektir”

İlk göreve geldiği zaman devraldığı belediyenin genel durumuna değinen Başkan Muhammet Tokat; “Şehre neredeyse bir çivi bile çakılmamıştı. Ben Milas’ın en önemli sorunu olan alt yapı sorununu çözdüm, çünkü biliyorum ki; bir kente her şeyden önce ilk yapılması gereken yatırım alt yapıdır; eğer alt yapısı sağlam değilse, bir kentin üzerine yapılan tüm yatırımlar zarardır” dedi.

Seçim süreci ile ilgili bazı konulara değinen Başkan Tokat açıklamalarına, siyasetteki ahlaki değerlerin önemine vurgu yaparak başladı ve şöyle devam etti:

“İnsanlar takımını, yolunu, anlayışını değiştirebilir, bizim buna kati suretle bir itirazımız yok, ama insanlar neden yolunu, düşüncesini değiştirdiklerini halka kendileri nedenleriyle anlatsınlar. Bizim üzerimizden mağduriyet edebiyatı yaparak, haksız ithamlarda bulunarak oy devşirmeye çalışmasınlar. Biz buna müsaade etmeyiz. Çünkü oy almak adına ahlaki değerlerden uzaklaşmak kazanç değil ancak kayıp olur. Biz ziyaret ettiğimiz her yerde yalnızca verdiğimiz hizmetleri ve devam etmekte olan çalışmalarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızla ve yapamadıklarımızla çıkıyoruz halkımızın karşısına.

Doğruluğumuz ve dürüstlüğümüzle, hizmet aşkına olan inancımızla, sahip olduğumuz cumhuriyet değerlerini arkamıza alarak, yaptıklarımızın yapacaklarımıza olan teminatıyla oylarınıza talip oluyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık