Başkan Tokat, TOKİ Sitesi sakinleriyle bir araya geldi

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet, hafta sonunda TOKİ Konutları’nda ikamet eden vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Tokat, TOKİ Sitesi sakinleriyle bir araya geldi
  • 02 November 2021, Tuesday 9:34

Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan Tokat, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek, site sakinlerine yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirme yaptı.

Gerçekleşen kahvaltıya CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş, Halil Mutlu, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İlçe Yönetimi ve birim müdürleri katıldı.

 ‘Sizlerle daha fazla bir araya gelmek istiyoruz’

Kahvaltı etkinliğinde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bugün sizlerle beraber kahvaltıda buluşmak beni çok mutlu etti. Gelen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz, afiyet olsun diyoruz. Öncelikle bundan sonra sizlerle daha sıkı bağlar içerisinde olacağız. Benim yetkim dahilinde olan konularla ilgili burada yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak istiyorum. Benim yetkim dahilinde olmayan diğer konularla ilgili de bu konuyla ilgili olan kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağımızı da burada sizlere ifade etmek istiyorum. Sizler Milas halkı olarak bizlerin her zaman hizmet etmesi gereken ve muhabbet kurması gereken insanlarsınız. Bundan sonraki süreçte sizlerle daha fazla bir araya gelmek ve sizlerle daha fazla kaynaşmak istiyoruz.

 ‘İmkanlarımız ve yetkimiz olduğu sürece her yere ulaşmaya gayret ediyoruz’

Bizim için insanların hangi partiden olduğu hangi kimlikten olduğu, hangi dinden, inançtan olduğu önemli değildir. Bizim için insanın insan olması önemlidir. Bu sebeple imkanlarımız ve yetkimiz olduğu sürece her yere ulaşmaya gayret ederiz. Milas Türkiye’de köy sayısı en fazla olan ilçelerden birisi. Çok geniş bir alana sahibiz. Bu sebeple Belediye gücü ve imkanı yettiği şekilde her yere hizmet götürmeye gayret ediyor. Bundan sonraki süreç içerisinde burada da sizlerin hayatını kolaylaştırabilme adına Belediye olarak bazı dokunuşlar yapacağız. Önümüzdeki günler içerisinde bunları görmeye, hissetmeye başlayacaksınız.

‘Sosyal alanları çoğaltacağız’

Çocuklarımız için sizler için site içerisindeki sosyal alanları çoğaltacağız. Çocuklarımızın çok istediği futbol sahasını yapmaya başlayacağız. Parkların tekrardan bakım ve onarımı yapılacak. Sitenin etrafını toparlama adına, ağaçlarımızın budanması, çevrenin bakımı adına ekip arkadaşlarımız çalışıyorlar ve çalışmaya da devam edecekler” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık