Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Kent genelinde yaptığı çalışmalarla bölge ulaşımını konforlu hale getiren Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor
  • 02 November 2021, Tuesday 9:35

Kentin birçok noktasında yol yenileme çalışmaları gerçekleştiren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara güvenli alanlar yaratmaya devam ediyor. Yolları daha konforlu hale getirmek adına büyük bir özveri ile çalışan ekipler, belirlenen program çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor.

“14 Bin Metre Asfalt Kaplama Çalışması Tamamlandı”

Vatandaşların ulaşım konusunda yaşadıkları mağduriyetleri gidermek için çalışan ekipler Yaşyer Mahallesi’nde ve Yoğunoluk Mahallesi’nde toplamda 14 bin metre 1. kat sathi asfalt kaplama ve fırtınadan dolayı Türkevleri Mahallesi’nde zarar gören çatının onarım çalışmalarını tamamladı. Yaşyer Mahallesi’nde 3 bin metre ve Yoğunluk Mahallesi Beşoluk ve Hasanavlusu mevkilerinde 11 bin metrelik 1. kat sathi asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, bölgede yaya ve araç ulaşımını daha konforlu hale getirdi. 

“Milas’ımız İçin İnsanımız İçin”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Çalışmalarımızı hızlandırdık. Yurttaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışma programımızı belirliyoruz. Her zaman, her koşulda Milaslı yurttaşlarımıza hizmet götürme noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaşyer ve Yoğunoluk Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarla birlikte ulaşımı daha konforlu bir hale getirdik. Türkevleri Mahallesi’nde ise fırtınadan dolayı çatısı uçan bir hanemizde çatı onarım işlemini tamamlayarak yurttaşlarımıza teslim ettik. Milas’ımız için çalışmaya, hemşehrilerimiz için her gün hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Celal DURGUN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık