Başkan Tokat vatandaş buluşmalarına devam ediyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yurttaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Tokat vatandaş buluşmalarına devam ediyor
  • 06 November 2021, Saturday 9:36

132 mahalleden oluşan Milas’ta her mahalleye hizmet götürmek için çalışmalar sürüyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da mahalle ziyaretlerinde bulunarak yurttaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen talepleri dinleyerek gelecek dönem yapılacak çalışmaları belirliyor. Dün sırasıyla Kemikler, Dörttepe, Meşelik ve Boğaziçi mahallelerini ziyaret eden Başkan Tokat’a, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Birim Müdürleri, Milas Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milas İlçe Yönetimi, Mahalle Muhtarları da eşlik etti.

“İnsanımız İçin Aralıksız Çalışıyoruz”

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bugün siz değerli hemşehrilerimizi dinlemeye geldik. Hem gelecek dönemde yapılacak çalışmaların planlamasını yapmak hem de yapılan çalışmaları incelemek adına mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bölgemiz için en önemli sorunların başında kuraklık geliyor. Bu konu oldukça önemli bir konu ve bu konuda önümüzdeki süreçte çok dikkatli olmalıyız. Milas Belediyesi olarak da imkanlarımız doğrultusunda bu konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

“Kemikler’de Taş Ocağı İle İlgili Dava Açtık”

Kemikler’de yapılması planlanan Taş Ocağına karşı bölge halkı tepkilerini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a iletti. Başkan Tokat konuyla ilgilendiklerini aktararak, “Konu bize gelir gelmez hemen inceledik ve hukuki mücadeleyi başlattık. Milas Belediyesi olarak davamızı açtık. Her zaman Kemikler’de yaşayan yurttaşlarımızın yanındayız ve sürecin takipçisiyiz.” ifadelerini kullandı. 

“Zeytin Hasat Şenliği’ne Çağrı”

Milas’ta bu yıl 7.si düzenlenecek olan Zeytin Hasat Şenliği’ne çağrı yapan Başkan Tokat, “Zeytin ve zeytinyağımız bölgemiz için en önemli ürünlerden bir tanesi. Zeytinyağı aslında meyve suyudur. Bildiğiniz üzere diğer yağlar çekirdekten çıkar. Zeytinyağı ise meyveden çıkar, bu yüzden zeytinyağımız meyve suyudur ve oldukça besleyici bir üründür. Hem bölgemizin tanıtımı hem de zeytinciliğimiz adına oldukça önemli olan Zeytin Hasat Şenliği’ne tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi. Program her mahallede çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Boğaziçi Mahallesi’nde noktalandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık