Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı yapıldı

Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı yapıldı
  • 06 November 2021, Saturday 9:39

Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı dün saat 14:00’de Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapıldı.15 asıl ve 3 ek gündem maddesiyle toplanan Belediye Meclisi’nin gündemininin ilk sırasında, Milas ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan ”Karyalı Belediyeler Birliği” çalışması vardı. Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Tokat, Tarihi ve kültürel birikimimizin daha iyi kavranması ve tanıtılması amacıyla Bodrum ve Milas Belediyesi olarak böyle bir projeye öncülük yaptıklarını belirterek, Bodrum Belediye Meclisi’nin konuyla ilgili kararı aldığını belirtti. Karya sınırları içindeki Muğla, Aydın, İzmir ve Denizli’den ilgili belediyelerle de görüşmeler yapıldığını, onların da meclislerinden karar alarak katılacaklarını belirten Başkan Tokat, böylece, yapılacak toplantılar, araştırmalar ve tanıtımlarla, bölgemizin turizm potansiyelinin de tanıtılacağını belirtti.

Meclis oybirliği ile Kabul etti.

Dünkü meclis toplantısının önemli bir gündem maddesi de, daha 25 Ekim tarihli Ekim meclisinin ikinci oturumunda görüşülerek kabul edilen Labranda Su Fabrikası’nın ürünlerinin satış fiyatlarının, dövizdeki ani yükselmeler nedeniyle hem değiştirilmesi, hem de belirlenen fiyatların Ocak 2022’den itibaren değil, Kasım 2021’den itibaren uygulanması talebiyle ilgiliydi. Bu Kabul edilirken, ek gündem maddesine fiyatların yeniden belirlenmesi ek gündem maddesi olarak alındı ve verilen aradan sonra, Plan Bütçe Komisyonu toplanarak yeni fiyatları belirledi.

Bunları Pazartesi günkü gazetemizde ayrıntılı olarak paylaşacağız.

2022 Mali Yılı Evsel Katı Atık Ücret Tarifeleri ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporları görüşülerek, 2022’de uygulanacak katı atık bedelleri belirlendi. Meclisten 3 çekimser oya karşılık oy çokluğuyla geçen bedeller, bazı alanlarda hiç artırıma gidilmezken, bazı alanlarda ise %10-18 oranında artırıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık