Başkan Tokat, yapımı devam eden Bafa Pazar Yeri ve Otopark’ı yerinde inceledi..

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Cuma günü Bafa Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Tokat, yapım çalışması devam eden yerleri inceledi.

Başkan Tokat, yapımı devam eden Bafa Pazar Yeri ve Otopark’ı yerinde inceledi..
  • 13 September 2021, Monday 10:32

Bafa Mahallesi’nde güne başlayan Başkan Tokat, belediye çalışmalarını yerinde inceleme, muhtar ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleme amacıyla ziyaretlerini sürdürdü. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tokat’a CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve parti üyeleri, Milas Belediye Birim Müdürleri ve Bafa Mahalle Muhtarı Kerim Tekin eşlik etti.

“4250 M2’lik Bir Alana Yapılıyor”

Bafa Pazarı’nda satış yapan esnafa hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tokat, yapım çalışması devam eden Bafa Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Alan’da incelemelerde bulundu. Milas Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapım çalışmasına başlanan Bafa Pazar Yeri toplamda 4250 m2’lik bir alana kurulacak. 1450 m2’lik alanı Pazar Yeri ve 2200 m2’lik alanı Otopark olarak belirlenen yerde 600 m2’lik alana yapılacak Halı Saha da yurttaşların hizmetine sunulacak.

“Cazibe Merkezi Olacak”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bugün güne Bafa Mahallemizde başlayarak esnafımıza hayırlı işler diledik. Bölge için çok önemli bir alan olacak Bafa Pazar Yeri çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalarımız tamamlandığında bölge adına çok önemli bir cazibe merkezini ilçemize kazandırmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık