BAŞKAN TOKAT ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Milas Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerine önceki gün Güllük ve çevresinde faaliyet gösteren fabrikalarda devam eden Başkan Tokat, çalışanlar ve idarecilerle görüşerek kısa toplantılar gerçekleştirdi. Kurumların üretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Tokat, çalışanlarla sohbet ederek onların görüş ve önerilerini aldı.

BAŞKAN TOKAT ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

"DEĞERLİ OLAN HİÇ BİR YERİ SATMADIK, SATMAYACAĞIZ"

Görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalara değinen Tokat, Büyükşehir Yasasının bilinmeyen yönlerini anlatarak hizmet alanında kaynak yaratmak adına izlenen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Başkan Tokat, bir çalışanın "Benim kiralamış olduğum arsalarım var çiftçilik yapıyorum fakat bunların satılacağı söyleniyor doğru mu? " demesi üzre Başkan Tokat "Böyle bir şey asla söz konusu değil. Daha once de kimsenin elinden hiç bir şekilde malını alıp satmadık, bundan sonra da satmayız. Bakınız halkımız doğru bilgilendirilmiyor.

Birileri kendine menfaat sağlamak için; üzerimizden oy devşirmek adına gerçekleri çarpıtarak halkı kandırıyor. Biz değerli hiç bir yeri satmadık. Hizmet üretmek adına, kullanmadığımız küçük parselleri halka ve basına açık bir şekilde satışa çıkartarak halkımızın faydalanmasını sağladık. Bu ve benzeri asılsız iddaları ortaya atanlar nedense geçtiğimiz süreç içerisinde; Kimlere ve Kaç Paraya? satıldığı belli olmayan üç binin üzerindeki parsel için hiç birşey demiyor. Hiç bir yer satmayacağını söyleyerek tutarsız siyaset yapanlar ülkede satılmadık yer bırakmayan bir iktidarın partisinden aday olduğunu unutuyor galiba" dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık