Başkan Tokat’ı Ziyaret Ettiler

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri ve Üyeleri 28 Mayıs Salı günü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek yeni dönem Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilediler.

Başkan Tokat’ı Ziyaret Ettiler

Milas Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, yönetim kurulu üyesi ve takımın amigosu İbrahim Alır ve taraftarların katıldıkları ziyarette Yeni Milasspor taraftarı ve dernek üyesi CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe de yer aldı.

Gündem Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık...

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın kendi isteği ile görevini bırakmadığını ve bu durumun kulüp adına yansımasının olumsuz olduğunu belirterek, hergeçen gün, yapılamayan Olağanüstü Kongre nedeniyle yeni sezon çalışmalarının geciktiğini söylediler.

2018-2019 sezonu içinde, Yeni Milasspor Kulüp Başkanı ve yönetiminin futbolcularla yaşadıkları sorunların kulübün başarısını olumsuz etkilediğini de vurgulayan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği, Başkan Muhammet Tokat’tan kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın görevinden ayrılması ve Olağanüstü Genel Kurul Kararı alması konusunda yardımlarını istediler.

Teşekkür ve Sitem Birarada

Başkan Tokat Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticilerinin kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretiniz için sizlere teşekkür ederim dedi. Belediye Başkanı Muhammet Tokat dernek yöneticilerine üyelerine ve taraftarlara yönelik konuşmasında şu açıklamaları yaptı.

 “2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Yeni Milasspor Kulübü olarak en kötü ve en olumsuz sezonumuzu yaşadık. Bu sezonun kötü geçmesinde kulüp başkanı, yönetim ekibi, taraftarlar ve sizlerinde olumsuz payı var.

Sezona başlarken yapılan Genel Kurulda kulüp başkanlığı yapacak isimlere yönelik yaptığım konuşmada,‘başkanlığa talip olacaksanız kendi gücünüzle gelin’ demiştim. Buna rağmen yine sezon içersinde mevcut olanaklarımızla Yeni Milasspor Kulübünün sıkıntılarına çözüm bulmaya çalıştık. Maddi ve manevi desteğimizi sezon içersinde yine verdik.

Bu sezon ne yazık ki Yeni Milasspor Kulübü olarak yüzümü güldürecek çalışmalar ne yazık ki yapılamadı. Tam aksine hem Yeni Milasspor’un hem de Milas’ın bugüne kadar var olan olumlu imajı, yapılan olumsuz çalışmalarla oldukça zedelendi.

Özellikle çok üzüldüğüm bir durumda, kulüp futbolcularının sezon sonunda Milas’tan ayrılırken şahsıma yönelik yaptıkları açıklamalar oldu. Bize söz verdiniz yanımızda oldunuz diyen futbolcular buradan ayrılırken beddua ederek gittiler.

Sezon içersinde antrenmanlara çıkmayan, maçlara çıkmak istemeyen futbolcuları ikna etmek kulüp başkanın göreviyken, Yeni Milasspor’a olan sevgimiz nedeniyle araya girmek zorunda kaldık. Ancak gelişen birtakım olaylar nedeniyle bazı söylemlerimizi yerine getiremedik ve bu olay beni oldukça üzdü.

Sezon içersinde Yeni Milasspor Kulübü içinde yaşanan tüm bu olumsuzluklar sezonunda kulüp adına hüsranla sona ermesine neden oldu.

Yeni Milasspor Kulübü kurulduğu yıldan bu güne kadar ilk defa bu kadar çalkantılı bir sezon yaşadı ve bu olaylar da haliyle bizleri çok üzdü.

2019-2020 Spor sezonunda aynı sıkıntıların yaşanmasını istemiyorum, ancak Milas Belediyesi olarak açıkçası yeni sezonda sadece Yeni Milasspor’a değil ilçemiz diğer spor kulüplerine maddi olarak destek vermemiz oldukça zor olacaktır. Herşeye rağmen yine de mevcut imkânlar ölçüsünde spor kulüplerimizi geçmişte olduğu gibi gelecekte de desteklemeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Teşekkür Ettiler

28 Mayıs Salı günü Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileklerini ileten Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak,“verdiğiniz destekler için size teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Nihat Abbak Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın görevini bırakarak istifa etmesini talebini bir kez daha yineleyerek,“geç kalmadan Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmalı ve kulübün başına yeni bir kulüp başkanı ve yönetim ekibi gelmelidir” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık