“FİL ÇİMEN AT” BEĞENİLDİ..

Karya Sanat Festivalinin son oyunu beğeni topladı. 16 Mayıs Perşembe günü Karya Kahvaltı Bahçesinde Müzik ve Dansın birleştiği gece ile başlayan Karya Sanat Festivali, 28 Mayıs Salı günü oynanan son oyun “Fil Çimen At” ile tamamlandı.

“FİL ÇİMEN AT” BEĞENİLDİ..

Karya Sanat Atölyesi’nin küçükleri, gençleri ve büyüklerinin sahnelediği Tiyatro Festivali çerçevesinde, 17 Mayıs Cuma günü Modern Taş Devri, 18 Mayıs Cumartesi günü Masalistan, 19 Mayıs Pazar günü Masallarla Tanışma, Uyuyan Güzel, 20 Mayıs Pazartesi Hansel Gratel, 21 Mayıs Salı Şekerci Muradiye Sultan, 22 Mayıs Çarşamba Antik Yunan Hikâyesi, 23 Mayıs Perşembe Romeo Jülyet, 24 Mayıs Cuma Memo’nun Maceraları, 23 Mayıs Cumartesi Masalcı Nene, 26 Mayıs Pazar Kıta isimli oyunlar oynandı.

Fil Çimen At

Karya Sanat Festivali’nin son oyunu ise “Fil Çimen At” isimli oyun oldu. Milas Sudi Özkan İş Merkezi’nde yer alan yeni tiyatro sahnesindeki oynadıkları oyunlarla Milas seyircisinin önüne çıkan, yönetmenliğini ve oyun yazarlığını Dağlar Uygur’un yaptığı “ Çimen At” isimli oyunda,antik çağlarda Yunanlılarla Turuvalılar arasında bir kadın yüzünden çıkan savaşın ve bu savaşa engel olamayan tanrıların öyküsü, mizahi bir şekilde anlatılmış.

28 Mayıs Salı günü başlayan Fil Çimen At isimli oyun 29-30-31 Mayıs tarihlerinde de oynanmaya devam edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık