Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MEMDER ÜYELERİ İFTARDA PROTOKOL İLE BİR ARAYA GELDİ

Milas Emlak Müşavirleri Derneği, önceki gün akşam Havuzbaşı Restaurant’ta, ilçe protokolünün bir bölümünün de katıldığı iftar yemeğiyle üyelerini bir kez daha bir araya getirdi.

MEMDER ÜYELERİ İFTARDA PROTOKOL İLE BİR ARAYA GELDİ

Milas Emlak Müşavirleri Derneği tarafından düzenlenen iftar programına; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, Bodrum Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Yetkin, Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, Milas Tapu ve Kadastro Müdürü Yaşar Yılmaz, Milas Milli Emlak Müdürü Mustafa Karanfil, Milas Ziraat Bankası Şube Müdürü Mehmet Akduru, MEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırkık ve yönetim kurulu arkadaşlarının yanı sıra ilçe genelindeki emlakçıların bir bölümü eşleriyle birlikte katıldı.

Akşam ezanı ile birlikte yapılan iftarın ardından dua edilirken, MEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırkık, tüm masaları tek tek dolaşarak konuklarına ‘hoş geldiniz’ dedi.

Birlikte yapılan iftarın ardından içilen çaylarla sohbet havasında geçen programda Başkan Kırkık, üzerinde ’40 yıl hatırı olsun’ yazılı paket halindeki Türk Kahvelerini konuklarına verdi.

Düzenlenen iftar programı, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık