Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Özge Koleji’nden geleneksel bilim şenliği…

İlçemizdeki eğitim kurumlarından Özel Özge Koleji, geçtiğimiz yıllarda düzenleyerek geleneksel hale dönüştürdüğü Bilim Şenliği’ni yine Atapark’ta gerçekleştirdi.

Özge Koleji’nden geleneksel bilim şenliği…

Özel Özge Koleji tarafından düzenlenen geleneksel Bilim Şenliği’ne; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Eğitimi Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Osman Raşit Işık, okul kurucusu Melda Haktanır, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Özel Özge Koleji bilimsel proje çalışmaları koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyon renkli ve eğlenceli anlara ev sahipliği yaparken, şenlikte proje gösterileri, matematik oyunları, STEM etkinlikleri, yarışmalar, gösteri deneyleri, bilim atölyeleri ve eğitsel oyunlar yer aldı.

Katılımcıların uzunca vakit geçirdiği stantlarda öğrenciler tarafından hazırlanan projelere ilgi büyüktü ve birbirinden güzel projelere imza atan öğrencileri ve öğretmenleri Kaymakam Arslan ve diğer katılımcılar kutlayarak, teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık