Başkan Tokat’ın Bodrum ziyaretleri...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Bodrumda faaliyet gösteren STK, Oda ve Dernekleri ziyaret etti.

Başkan Tokat’ın Bodrum ziyaretleri...

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle Bodrum mesaisine başlayan Başkan Tokat, sırasıyla, Denizciler Derneği, Deniz Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, BODER, BESİAD ve Ticaret Odası’nı da ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Tokat’a Milas Belediyesi  Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol ve  CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan eşlik etti.

 Ziyaretlerine; “Tarihten bugüne aynı coğrafyada büyük bir kültür ve tarihin insanlarıyız” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat, gerçekleştirdikleri genel kurul sonrasında yeniden seçilen dernek ve oda başkanlarına ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

 “Daha çok birlikte olacağız, iki şehir tek yürek hep birlikte kazanacağız” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tokat; “Milas -Bodrum Otel yatırımları konusunda, turizm etkinliklerinde, fuar organizasyonlarında birlikte hareket etmek, karşılıklı katkı ve destek sunmak, ortak projelerde oda, STK ve dernekler ile birlikte olmak istediklerini belirtti. Milas ve Bodrum’un potansiyellerini birleştirerek, turizm gelirlerinden daha fazla pay almak istediklerini dile getiren Başkan Tokat, ilerleyen süreçlerde ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık