Başkan Tokat’tan bir dizi ziyaret

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ilçemizde kurulan Cumartesi ve geleneksel Salı Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tokat pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak bereketli kazançlar diledi.

Başkan Tokat’tan bir dizi ziyaret
  • 10 February 2021, Wednesday 9:39

Başkan Tokat’a pazar ziyaretleri esnasında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan da eşlik etti.

Pazar ziyaretini tamamlayan Başkan Tokat daha sonra Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Muhtarlar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini ilçemizde kurulan Cumartesi Pazarı’na gerçekleştirerek, pazar esnafını ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi. Başkan Tokat, esnaflara koronavirüs süreci hakkında uyarılarda bulunarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini hatırlattı. Pazar alışverişi de yapan Başkan Tokat, esnafın sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için yetkili birimlere talimat verdi.

Kaymakam Arslan’a Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pazar ziyaretinin ardından, Bursa’nın İnegöl ilçesine tayini çıkan Milas Kaymakamı Eren Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarete MİTSO Başkanı Reşit Özer de katıldı. Başkan Tokat, Kaymakam Arslan’a Milas’ta yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

Muhtarlar Derneği’ne Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, daha sonra  Milas Muhtarlar Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, gündemdeki konular hakkında konuşmalar gerçekleştirildi. Pandemi kurallarına riayet edilmesini hatırlatan Başkan Tokat, muhtarlara sağlıklı günler diledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık