Başkan Tokat’tan Deve Güreşi Festivali’ne davet

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 13 Şubat 2022 Pazar günü Milas Arena’da gerçekleştirilecek olan 14. Geleneksel Milas Deve Güreşi Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Tokat’tan Deve Güreşi Festivali’ne davet
  • 09 February 2022, Wednesday 12:39

Bölgemizin pehlivan develerinin kıyasıya mücadele edeceği festivalde Türkiye Şampiyonlarının kupa karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olacak.

Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği Organizasyonu ile Milas Belediyespor yararına gerçekleştirilecek olan güreşler ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşacak.

Milas Deve Güreşi Festivali’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum

Deve güreşi festivali hakkında sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Geleneksel Milas Deve Güreşi Festivali, Milas Arena’da 13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.

Ücretsiz olarak vatandaşlarımızla buluşacak olan festivalimizde Türkiye Şampiyonlarının kupa karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olacak.

Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği Organizasyonu ile Milas Belediyespor yararına gerçekleştirilecek olan Geleneksel Milas Deve Güreşi Festivali’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık